Stjernekok søger personer der spiser meget fastfood til nyt tv-program

Foto: Shutterstock.com

Jamie Oliver søger nye deltagere til et tv-program, hvor han har brug for folk, der spiser meget fastfood.

Er det dig, eller kender du måske en person, der har svært ved at styre sit forbrug af fastfood? Så kan det være jer, som stjernekokken Jamie Oliver søger til et helt nyt tv-program.

Læs også

Mor går viralt med sit fødselsbillede: Hvorfor ligger han der?

Den 44-årige tv-kok, har åbnet op for ansøgninger til et nyt spændende tv-koncept, hvor deltagerne er folk, der har for vane at tage den lette løsning og spise junkfood i stedet for selv at lave mad.

I et opslag på Facebook skriver Jamie Oliver følgende.

“Folkens, jeg arbejder på et nyt tv-program, og jeg leder efter folk, der spiser meget takeaway. Jeg vil lære dem at lave deres egen mad,” lyder det fra Jamie Oliver, der fortsætter:

“Hvis du kender nogen, der elsker mad, men som ikke elsker at lave det, så klik på det her link og fortæl mig om dem,” slutter opslaget.

I ansøgningsformularen skal du besvare flere forskellige spørgsmål. Det kan blandt andet være: Hvad er din yndlingsmad? Hvor god vil du selv vurdere dig til madlavning? Hvad har du mest brug for Jamies hjælp til?

Når man har besvaret spørgsmålene og udfyldt hele formularen, skal man sende sin ansøgning til [email protected].

Der er ganske få krav til ansøgerne, men desværre for de fastfood-glade danskere, så skal man være bosat i England. Derudover skal man være fyldt 18 år.

Læs også

Tæt på at miste en finger: Kvinde advarer folk der bider negle

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip