01/06/2018
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Symptomer er tegn på sygdom, som du selv kan se eller mærke. Dagens.dk har lavet denne oversigt over symptomer og hvilke sygdomme, der kan være tale om. Husk at denne oversigt kun er vejledende.

Mest læste i dag

Det kan være svært at stille den korrekte diagnose ud for enkelte symptomer, men hvis man rammes af flere på samme tid, så kan det være en god indifikation på sygdom.

Oversigt over symptomer

ADHD symptomer - ADHD står for Attention Deficit Hyperactivity Disorder. ADHD er den mest udbredte diagnose hos børn, og særligt blandt drenge er diagnosen udbredt. Her kan du læse om ADHD symptomer børn og voksne.

Angst symptomer - Angst er først og fremmest en del af kroppens alarmberedskab, som kan gøre dig ængstelig og utilpas i bestemte situationer. Angst symptomer kan tage mange former og du bør lytte til din krop. Her er otte symptomer på angst, som er de mest typiske signaler kroppen sender.

Stress symptomer - Stress er et begreb, der bliver brugt i flæng som en betegnelse for, at man er overbebyrdet, har travlt eller har mistet styring med hverdagen. Her kan du læse om tegn på stress og de 10 mest udbredte stress symptomer.