Danmark får verdens hurtigste handicapbil

I 2016 ansøgte 6.500 bilentusiaster verden over om at få lov at købe den eftertragtede superbil, Ford GT. Næsten to år senere, kommer den første sending biler til Europa og racerkører Jason Watt bliver en af de første til at modtage bilen.

For snart to år siden ansøgte racerkøreren Jason Watt om at få lov til at købe den nye Ford GT. Og han blev en af de 500 udvalgte blandt over 6.500 ansøgere. Nu er den mest ventede superbil i årtier endelig klar. 

- Da jeg fik bilen leveret kan man sammenligne det med at blive far, udtaler den glade racerkører Jason Watt.

Foto: MakeSense.dk

Kun 1000 produceres
Med kun en produktion på 1000 biler, har det været et nåleøje, Jason Watt skulle kæmpe sig igennem for nu at modtage bilen. Ford ville nemlig ikke overdrage det begrænsede antal biler til hvem som helst. 

- Det specielle ved den her Ford GT er, at den er lavet til at vinde racerløb. Og der er så meget historie i denne her bil. Det er bilen der kom tilbage og tævede Ferrari efter 50 års fravær på Le Mans, forklarer Jason Watt.

Foto: MakeSense.dk

Jason Watt bliver en af de første i Europa til at modtage superbilen, der går fra 0-100 km/t på 3,2 sekunder - og dermed er den verdens hurtigste handicapbil.

112 nyheder fra hele landet

Får breaking nyt på terror og krimihistorier på Dagens.dk. Vi opdaterer dagligt med 112 nyheder fra Danmark.

Dagens Gossip