Facebook ruller ny stor opdatering ud til messenger: Nu kan du gøre sådan her

Facebook lancerer en ny opdatering til Messenger-appen om lidt, som gør det endnu lettere at kommunikere med dine venner. Det er især i gruppesamtaler, at den nye funktion virkelig kommer til sin ret.

er kommer jævnligt nye opdateringer til Facebook, hvor nogle af dem er mere brugbare end andre. Det kunne eksempelvis være, at man kunne spille basketball, hvis man sendt en emoji af en basketball til en ven, eller den seneste opdatering, hvor man kunne aktivere ’dark-mode’ ved at sende en måne-emoji i messenger.

Læs også

Tip: Hemmelig funktion i Facebook Messenger, som de færreste kender til

De ting er mere underholdende end nødvendige, men den seneste opdatering som Facebook sender ud lige om lidt, har faktisk en meget relevant funktion til messenger. Nu bliver det nemlig muligt at citere et svar, så det er lettere at holde styr på en samtale.

Funktionen kender de fleste allerede, hvis de har benyttet sig af den Facebook-ejede app, ’Whatsapp’. Der er det nemlig muligt, at man kan trykke på en besked, og derefter skrive et svar til netop den besked. Det gør det lettere at holde styr på samtalerne. Det er især i gruppesamtalerne, at det vil være et kæmpe plus, så en vigtig besked der kræver svar, ikke pludselig forsvinder i mængden.

Sådan kan du gøre det

Når den nye Facebook-opdatering ruller ud, skal du åbne dit messenger på telefonen. Herefter klikker du på den besked, som du gerne vil skrive et svar til. Når du har klikket på den, vil der komme en mulighed, der hedder ’reply’.

Når du trykker på den, og skriver dit svar, vil du se, at dit svar blev koblet fast på den besked. På denne måde kan vedkommende altså se, at du har svaret på beskeden.

Den nye svarfunktion er en udvidelse til den funktion, som Facebook lavede for et lille års tid siden, hvor man kunne svare på beskeder med emojis. Hvis man klikker på en besked, vil man have mulighed for at sende en reaktion til lige netop den besked.

Med den nye funktion er der både mulighed for at reagere samt besvare en besked.

Læs også

Ikke igen: Ung pige død efter, at hun tabte sin telefon i badekarret

 

 

Dagens Gossip