Smart gadget får børn til ikke at tisse ved siden af - Måske din mand kan bruge den

Har din dreng eller måske husbond problemer med at ramme kummen, når han tisser? Så kan det være, at du skal kigge nærmere på dette produkt, der er designet til at træne små drenge i at ramme i kummen og ikke ved siden af.

Der er nok mange kvinder der undrer sig over, hvordan mænd af og til kan have rigtig svært ved at ramme ned i toilettet, og i stedet strinter på brættet eller ved siden af. Det er vel og mærke, når mænd ikke har alkohol i blodet, for der går det først helt galt.

For børn er det lidt lettere at acceptere, at de små har svært ved at ramme præcist, især hvis de er forholdsvis nye til at benytte sig af sit udstyr. Heldigvis er der gennem tiden blevet opfundet forskellige hjælpemidler, der skal gøre det lettere for små drenge at ramme præcist, og nu er der kommet en opfindelse, som både børn og voksne mænd kan have stor glæde af.

Enheden er faktisk ret simpel. Den sættes på indersiden af det yderste bræt, så når det bræt er rejst, vil et grønt lys blive sendt ned i kummen, hvor man nu har en skydeskive at skyde efter. Det lyder rigtig simpelt, det er det også, men hos voksne mænd får det konkurrencegenet frem, mens det hos små børn kan være med til at holde deres fokus.

Sådan ser den smarte enhed ud.

Min mand rammer også mere præcist

Ser man på anmeldelserne, så er der mange positive af slagsen, hvor en far blandt andet fortæller, at hans søn nu er stoppet med at tisse på væggen.

”Det er perfekt, og sensoren virker rigtig godt. Jeg skød skylden på min søn, så havde vi havde brug for den, men faktisk er det for os begge. Han har ikke ramt væggen siden vi fik den. Det får ham virkelig til at fokusere på kummen,” fortæller en glad kunde af produktet, mens en anden følger trop.

”Den er placeret præcist mod kummens center, og det har virkelig hjulpet min søn med at præcisere strålen. Nu er der ikke strint af urin på toilettet, der får det hele til at stinke, og min mand rammer også mere præcist,” fortæller hun.

Produktet hedder Toddler Target Training, og dens primære funktion er at få små drenge til at ramme mere præcist, når de skal tisse. Dog lader det til, at enheden også har taget kegler hos voksne mænd, der har savnet noget at sigte efter, udover de sædvanlige resten af afføring i kanten.

Læs også

Forældre sultede baby med veganerkost: Nu er de tiltalt for børnemishandling

 

Dagens Gossip