16-årig går ind på scenen - pludselig råber en person fra publikum til ham

Ane Sørensen

376 uger siden

|

01/05/2017
TV
Foto: Screendump fra YouTube
Foto: Screendump fra YouTube
16-årige Reuben Gray imponerede de fire dommere, da han var til audition på tv-programmet 'Britain's Got Talent'.

Dagens topnyheder

Britiske Reuben Gray har spillet klaver, siden han var bare syv år gammel og skrevet sine egne sange, siden han var 10. Gennem alle årene har Reuben Grays far været hans allerstørste fan og støtte.

Derfor var den nu 16-årige singer-songwriter også noget skuffet over, at faderen ikke kunne være med ham, da han skulle til audition på talentprogrammet ‘Britain’s Got Talent’.

Men der ventede den unge mand en overraskelse, da han gik på scenen for at synge for dommerne. Blandt publikum sad hans far nemlig og heppede på sin talentfulde søn.

Reuben Gray satte sig til rette ved klaveret og sang sit eget nummer, som han havde skrevet til sin kæreste, der også var med i dagens særlige anledning.

Dommerne var dybt imponerede over Reuben Grays optræden og kvitterede med et stående bifald, da han var færdig med at synge for dem.

- Sikke en talentfuld ung mand, du er. Utroligt at skrive sådan en smuk sang i din unge alder og synge den så smukt - det var utroligt, lød det fra David Walliams.

Alle fire dommere gav da også Reuben Gray et ja og sendte ham dermed videre i konkurrencen.

Hør Reuben Grays sang og se ham optræde for dommerne i videoen lige herunder. 

Først var Simon Cowell skeptisk over hendes sangvalg. Men han kastede sig over den gyldne knap, da han hørte Sarah Ikumu synge.