Årgang 20-par afslører: “Vi har lavet en deal”

Maria, Daniel og Louie er en af de nye familier i Årgang 20. Foto: Daniel Hjorth/TV 2.

Parret har været nødsaget til at lave en aftale, som mange småbørnsforældre nok kan nikke genkendende til.

Den 28. januar ramte første afsnit af TV 2-dokumentarserien Årgang 20 skærmen. Ligesom i Årgang 0, som fulgte børn født i 2000 og deres familier gennem 18 år, så følger man i Årgang 2020 vordende forældrepar, der alle har termin i første kvartal af 2020. Planen er også, at seerne får lov til følge de nye familier i 18 år.

Læs også

Røber om Årgang 20: Dette kommer til at præge de første programmer

En af de fire familier, som danskerne får lov til at følge, er Maria Mainz og Daniel Brask-Andersen og deres søn, Louie. 

“Da vi så, at TV 2 ledte efter deltagere til 'Årgang 20', meldte vi os, fordi vi syntes, det kunne være en sjov og spændende oplevelse. Vi synes, det er så fedt, at vi kommer til at have alle disse år på film, så vi altid kan gense dem,” forklarer det unge par til kanalen om baggrunden for at melde sig til programmet.

Kort efter de mødte hinanden, var snakken om børn allerede oppe at vende, og de har glædet sig til at blive forældre. Men efter Louie, som er opkaldt efter den syngende orangutang, Kong Louie i Junglebogen, er kommet til verden, har de måtte indgå en aftale. Det fortæller parret til Se & Hør.

“Det er sindssygt fedt, selv om det er hårdt med søvnen. Vi har lavet en deal om, at det, man siger om natten, det gælder ikke,” forklarer Daniel smilende.

Det har været hårdt

Det har også været ekstra hårdt for parret, da sønnen Louie også har været indlagt flere gange.  

“Han er født med en misdannelse på den ene nyreleder, og da han var 3,5 uger gammel, blev han indlagt i tre uger. Det skete under coronanedlukningen i marts – og der var det på en eller anden måde rart, at kameraholdet ikke kunne være med, for så behøvede man ikke at dele alt om den indlæggelse,” har Maria forklaret til TV 2.

“Måske skal lægerne følge ham, til han er 15-16 år. Men det kan også være noget, han vokser fra, når han er tre. Man ved det ikke. Men det er ikke lige så svært at forholde sig til mere. Nu har vi fået at vide, hvad det er, og hvad vi kan gøre. Og så må vi lade tiden tale for sig selv,” tilføjer Daniel. 

Du kan læse om alle familierne i Årgang 20 i denne artikel:

Læs også

Inden det er begyndt: Par trækker sig fra TV 2-program

 

 

 

Dagens Gossip