Arbejdsløse Trine bruger 30.000 om året på smøger og spil: 'Jeg skammer mig'

Foto: TV3

Trine fra Rødovre græder over, at hun ikke har råd til aftensmad og oplevelser med børnene.

Da Trine blev skilt fra sin ekskone for to år siden, mistede hun fuldstændig overblikket over den økonomi, som hendes tidligere partner plejede at have styr på.

44-årige Trine gik efterfølgende ned med en depression og blev opsagt på sit daværende job, hvor hun havde meget sygefravær.

Du kan høre Trine fortælle om sin arbejdssituation i videoen lige herunder

Lige siden har Trine været arbejdsløs og helt sluppet ansvaret for sin privatøkonomi. I løbet af et år har hun brugt 30.000 kroner på cigaretter, fastfood og casinospil.

- Det har påvirket mig at være arbejdsløs, jeg synes ikke, jeg kan fungere optimalt. Jeg kan ikke få min økonomi til at hænge sammen. Jeg synes, jeg er en dårlig mor over for mine børn, fortæller Trine

Eksperterne kigger nærmere på Trines privatforbrug i videoen lige herunder

Trine ærger sig meget over, at hun ikke har råd til at give sine børn de oplevelser, som hun ønsker. Veninden Heidi forsøger derfor at hjælpe Trine med økonomien, men da hun stiller krav til hende, bliver deres venskab sat på prøve.

I aftenens afsnit af Luksusfælden er eksperterne taget til Rødovre for at hjælpe Trine med endelig at få styr på sin økonomi. 

Se om det lykkedes Trine og eksperterne at få styr på økonomien i Luksusfælden i aften klokken 20.00 på TV3.

 

Dagens Gossip