‘Bachelor’ er slut: Disse kvinder fik den sidste rose

Foto: Lotta Lemche/ TV 2.

Nu er det afgjort.

Spoileradvarsel: i denne artikel vil det fremgå, hvad der sker i finalen i TV 2-programmet ’Bachelor’. 

Læs også

Efter flere år melder Burger King nu ud: Det stopper her

I denne uge  har der været finale i ‘Bachelor’. Over 20 danske kvinder, der alle drømte om at møde den store kærlighed, tog afsted på en eventyrlig kærlighedsrejse til det smukke græske øhav, hvor singlen Casper Berthelsen stod klar til at tage imod dem. Undervejs kom også Jaffer Janjooa til, og det betød, at både Casper og Jaffer skulle uddele roser i finale-afsnittet.

Casper Berthelsen er den eftertragtede danske bachelor, der har været med fra starten. Foto: Lotta Lemche/ TV 2.

Der var 13 kvinder tilbage i huset, da Jaffer kom til. Foto: Lotta Lemche/TV 2.

For Casper var det et svært valg. Det fortæller han til TV 2.

Enten var det Stine Lykke Lorentzen eller Michela Nielsen, der skulle have en rose. Skulle han tage det sikre valg eller chancen? 

“Jeg kunne sagtens se os blive kærester, flytte sammen og skabe en familie sammen,” udtaler Casper Berthelsen om Stine Lykke Lorentzen, som han beskriver som smuk, omsorgsfuld og kærlig. 

Men der var noget mystik omkring Michela Nielsen, der fik ham til at vælge hende i finalen. Han vil rigtig gerne lære hende bedre at kende, og derfor var det altså hende, der fik rosen til allersidst.

Kasper faldt for Michela, der fik den sidste rose. Foto: Lotta Lemche/ TV 2.

Et nemt valg

Det var derimod ikke svært for Jaffer at vælge. Valget stod mellem  Bolette Birch og Louise Andresen. Det var førstnævnte, der fik en rød rose.

“Når jeg skulle se Bolette, var det bare kærlighedssommerfugle, der snurrede rundt. Hun fik mit hjerte til at banke hurtigere,” lyder det fra Jaffer, der altså valgte, at den sidste rose skulle gives til Bolette Birch.

Valget faldt på Bolette, der fik fremkaldt "kærlighedssommerfugle" hos Jaffer. Foto: Lotta Lemche/ TV 2.

For første gang i Danmark

Reality-formatet, som Casper, Jaffer og de mange kvinder har været en del af, har sin oprindelse i USA under navnet 'The Bachelor', hvor det blev sendt første gang i 2002. Siden har 35 lande verden over, blandt andet Australien, England, Ukraine og Frankrig, stået for 175 sæsoner og mere end 2.200 timers 'Bachelor'-programmer. Det er første gang, at 'Bachelor' har været med danske deltagere. 

Du kan se finalen i 'Bachelor' på TV 2 PLAY. 

Læs også

Bagedyst-Rosa om kendt svigersøn: "Et minde for livet"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip