Bagedyst-Rosa om kendt svigersøn: "Et minde for livet"

Her ses Rosa Kildahl sammen med sin mand, Carsten. Foto: Rasmus Flindt Pedersen/Ritzau Scanpix.

Der er ingen tvivl om, at det er en stor oplevelse for den tidligere Bagedyst-deltager.

I 2017 bagte Rosa Kildahl sig ind i seernes hjerter, da hun deltog i ‘Den store bagedyst’. Hun nåede hele vejen til semifinalen i DR-programmet, og det er ikke kun kager, som hun er dygtig til at kreere i et køkken.

Læs også

Godt nyt til mange danskere: Fra i aften ændres denne corona-regel

Rosa er siden sprunget ud som youtuber, hvor hun viser, hvordan man laver lækre klassiske danske retter, så hun sikrer sig, at de ikke går i glemmebogen. Derudover holder hun også foredrag og står virksomheden H20 Branding.

Her ses Rosa Kildahl sammen med sin mand, Carsten. Foto: Rasmus Flindt Pedersen/Ritzau Scanpix.

Tilbage i september sidste år kunne Rosa skrive endnu en fornem titel på sit CV - nemlig titlen som mormor. Det er dog er ikke første gang at bagedyst-stjernen bliver beriget med et barnebarn, hun er nemlig allerede farmor til to drenge og en pige.

Det er med sin datter, Trine, og barnebarn, Frida, at Rosa nu er rejst til Frankrig.

Oplever Tour de France

Trine, Rosas datter, er nemlig kærester med cykelrytteren Jonas Vingegaard, der i år kører Tour de France for allerførste gang.

Svigermor, kæreste og datter, agerer derfor heppekor for Jonas. Det afslører Rosa på sin Instagram. I en sød video viser hun, hvordan de tre hepper, og her får følgerne også et glimt af Rosas datter og lille Frida på 10 måneder.

Det er første gang, at Rosa oplever Tour de France helt tæt på, og det er en stor oplevelse.

"Sådan startede min Tour de France debut. Fuld skrald på merchandise og heppekor. En gave at få lov til at opleve Jonas flotte indsats sammen med datter og barnebarn - et minde for livet. Og vi er klar igen," skriver hun til videoen.

Læs også

Efter flere år melder Burger King nu ud: Det stopper her

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip