DR afslører om ‘Den store bagedyst’: Særlig gæst kigger forbi

Her ses de 10 dygtige amatørbagere, der dyster om at bage de lækreste kager i 10. sæson af 'Den store bagedyst'. Foto: Agnete Schlichtkrull.

Allerede nu løfter DR sløret for, hvad kageglade seere kan glæde sig til den kommende lørdag.

Lørdag var der premiere på 10. sæson af ‘Den store bagedyst’ på DR 1.

Igen i år skal 10 dygtige amatørbagere dyste om at bage de lækreste kager i programmet, der er blevet et seer-hit hos DR.

Læs også

Fra denne dato lukker alle hurtigteststederne

Allerede nu løfter DR sløret for, hvad kageglade seere kan glæde sig til den kommende lørdag. Her skal deltagerne i den nye sæson nemlig bide skeer med legendariske kager fra programmets historie. 

Det afslører DR i en foromtale af det kommende afsnit. 

"Der er nogle kager, som bare nævnes igen og igen, når talen falder på gyldne øjeblikke fra ’Den store bagedyst’," indleder DR omtalen, der peger på, hvad seerne kan glæde sig til i denne uges afsnit.

Her ses de 10 dygtige amatørbagere, der dyster om at bage de lækreste kager i 10. sæson af 'Den store bagedyst'. Foto: Agnete Schlichtkrull.

Udover et gensyn med en række kager, der indtager en særlig position i programmets historie, byder lørdagens afsnit også på et besøg fra en - i 'Den store bagedyst'-sammenhæng - særlig gæst.

"I den hemmelige udfordring skal deltagerne nu prøve kræfter med en af de særligt legendariske kager fra fortiden - efter et besøg af kagens ophavsmand," skriver DR

Hvem ophavsmanden er, afslører DR dog ikke. Men den opmærksomme Bagedyst-seer lod måske mærke til, at da premiereprogrammet rundede af lørdag aften, fik man en lille forsmag på denne uges afsnit. Her er deltagerne kastet ud i at bage den famøse guitarkage, som uden tvivl er en Bagedyst-kage, som mange fans kan huske. 

Om det er Jakob Hauge, som tilbage i 2014 bagte guitarkagen, der er den særlige gæst - det finder seerne ud af på lørdag, når 2. afsnit af den nye sæson bliver vist.

Læs også

20-årig mand hoppede ind i den forkerte bil: Nu advarer politiet

 

 

 

 

 

Dagens Gossip