Efter ‘Bachelor’: Par er gået fra hinanden

Foto: Lotta Lemche/TV 2.

Da parret kom hjem til Danmark, gik forholdet i stykker.

Spoileradvarsel: i denne artikel vil det fremgå, hvad der sker i finalen i TV 2-programmet ’Bachelor’. 

Læs også

Hendes mand var smittet med corona: TV 2-kendis fødte helt alene

Over 20 danske kvinder, der alle drømte om at møde den store kærlighed, tog afsted på en eventyrlig kærlighedsrejse til den græske ø Rhodos, hvor singlen Casper Berthelsen stod klar til at tage imod dem. Undervejs kom også Jaffer Janjooa til, og det hele blev filmet.

Seere har kunne følge kærlighedsjagten på TV 2 Play i programmet ‘Bachelor’, og i denne uge har der været finale. Det betød, at både Casper og Jaffer skulle uddele roser i finale-afsnittet, og dermed afslører, hvilken kvinde de fortsat ville date.

For Jaffer var det et let valg. Det blev Bolette Birch  der endte med at få en rød rose.

Jaffer gav sin sidste rose til Bolette. Foto: Lotta Lemche/TV 2.

For Casper var det derimod svært. 

Enten var det Stine Lykke Lorentzen eller Michela Nielsen, der skulle have en rose. Skulle han tage det sikre valg repræsenteret i Stine, eller skulle han tage chancen og giv rosen til Michela.

Det blev sidstnævnte, som Casper til sidst valgte. Han ville rigtig gerne lære Michela bedre at kende, og derfor var det altså hende, der fik rosen til allersidst.

Casper ville rigtig gerne lære Michela bedre at kende, og derfor var det hende, der fik rosen til allersidst. Foto: Lotta Lemche/TV 2.

Nu er det forbi

Men i dag er parret ikke længere sammen. Det fortæller Casper til TV 2.

“Efter vi kom hjem til Danmark, fandt jeg ud af, at der var grundlæggende værdier, som vi ikke havde tilfælles, hvorfor jeg besluttede, at vi ikke skulle fortsætte med at date.” lyder det fra hovedpersonen selv.

Han har ikke lyst til at at uddybe forskellene i de grundlæggende værdier. Casper Berthelsen henviser til et interview, der sendes på TV 2 Play tirsdag i næste uge. I programmet ‘Efter den sidste rose’ vil værten Petra Nagel høre, hvordan det er gået deltagerne efter eventyret på Rhodos sluttede.

Læs også

Bendtner om Philine: Hun har taget meget mere end jeg troede hun ville

 

 

 

Dagens Gossip