Gift ved første blik: Michael og Christina skal ikke være forældre

Foto: DR presse

Det kom bag på en stor del af befolkningen, da Gift ved første blik-parret Michael og Christina annoncerede, at Christina var blevet gravid. Nu fortæller parret dog, at Christina har valgt at få en abort.

Der var masser af underholdning som der plejer, da tv-programmet ‘Gift ved første blik’ blev sendt på DR i løbet af de seneste uger. Særligt ægteparret Michael og Christina var en fornøjelse at følge, da deres forhold aldrig lå stille.

Allerede fra bryllupsfesten var der problemer mellem ægteparret, da de misforstod hinanden, og i løbet af deres seks ugers rejse på DR, har der i den grad været op og ned mellem ægteparret.

De fleste var derfor også overraskede over at høre, at Michael og Christina valgte at give hinanden en chance til i slutningen af programmet, hvor de valgte at forblive et ægtepar.

Læs også

Nu kommer Date mig nøgen sæson 2 - Se de 'nøgne' deltagere her

Efter det sidste program var blevet sendt, henvendte flere medier sig til ægteparret, og der kunne de så fortælle, at de ikke længere var sammen. De havde valgt at gå fra hinanden, og de bad om lidt ro, da det tidligere par skulle gennem en svær tid, da Christina var blevet gravid.

“Vores ægteskab har været fyldt med masser af glæde og ønsker om en fælles fremtid og familie, men også med en masse udfordringer og konflikter. Vi er gået fra hinanden, men er stadig gift og taler sammen. Det er dog en ekstra skrøbelig tid for os lige nu, da Christina er gravid,” lød det i en fælles besked fra ægteparret.

Har fået en abort

Forleden blev mange danskere overraskede, da de pludselig så Michael tørne ud på TV2, hvor han deltog i et live datingeksperiment. Han skulle på en blind-date med en fremmed kvinde live i Go’Aften Live på TV2, hvilket nok kom bag på de fleste.

I den anledning fortalte Michael til Ekstra Bladet, at det var endegyldigt slut mellem ham og Christina, og at han ikke vidste hvor Christian stod med henblik på hendes graviditet.

Nu er der så kommet en afklaring fra det tidligere par, da Christina i en pressemeddelelse fortæller, at hun ikke længere er gravid.

“I den seneste tid er det da også blevet klart for mig, at Michael og jeg ikke kan tilbyde et barn det vi gerne vil. Det er den sværeste beslutning jeg har skulle træffe i mit liv, men samtidig er jeg også sikker på, at det er det rigtige for os begge,” fortæller hun ifølge Se&Hør.

Michael har været enig i beslutningen, og bakker sin tidligere hustru op.

Læs også

Fie Laursen flytter fra Danmark: Her skal hun bo

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip