Gravide Kamilla forarger Luksusfælden-ekspert: ‘Det er en dårlig undskyldning’

Ane Sørensen

357 uger siden

|

11/09/2017
TV
Foto: TV3
Foto: TV3
Kamilla og Jarl skal snart være forældre, men parret har en stor gæld og mangler snart et sted at bo.

Dagens topnyheder

Kamilla Kristensen og Jarl René Lüpke skal være forældre om seks måneder. Men det er ikke den eneste store forandring, som venter de to, for samtidig udløber deres lejekontrakt.

Parret er nemlig blevet opsagt fra deres lejebolig og har endnu ikke fundet et nyt sted at bo. De kan ikke blive enige om, hvor eller hvor stort, de skal bo. Derfor risikerer de altså, at familien ikke har et sted at bo, når barnet kommer til verden.

Da Luksusfældens eksperter Kenneth Hansen og Jan Swyrtz besøger Kamilla Kristensen og Jarl René Lüpke i Alsted ved Sorø viser det sig dog, at de slet ikke har råd til at være kræsne, når de skal finde deres nye hjem.

Kamilla har nemlig en milliongæld, efter hun og eksen tabte en masse penge på et hussalg. En stor gæld, som Kamilla ikke får betalt af på. Derudover skylder hun tusindvis af kroner til familiemedlemmer.

- Vi har ikke haft styr på det, vi har lukket øjnene for meget, erkender Kamilla.

Hør Kamilla fortælle om sin gæld i videoen lige herunder.

Samtidig er parrets køleskab helt fyldt op, de bruger nemlig mange penge på mad, selvom de kun har to børn boende hver anden uge. Jarl erkender da også, at deres penge bliver brugt på mad, smøger og impulskøb.

Jarl ryger nemlig en pakke cigaretter om dagen. Han har for nylig forsøgt at stoppe, men det holdt ikke mere end halvanden dag.

Jan Swyrtz er forarget over Kamillas manglende økonomiske overblik, hør dem tale om det i videoen lige herunder.

Hvis Jarl og Kamilla skal have styr på deres økonomi, er de nødt til at finde en anden måde at leve på. Ellers har Kamilla udsigt til at skulle på barsel, blive hjemløs og aldrig gældfri.

Se eksperterne kigge nærmere på Kamilla og Jans budget i videoen lige herunder.

Du kan se resten af afsnittet, når TV3 sender Luksusfælden tirsdag klokken 20.00.

Nickis forbrug forarger Luksusfælden-ekspert: ‘Det er kraftedme ulækkert’