Husker du hænderne fulde? Det laver stjernerne i dag

Sådan så hjemmet ud i introen. Foto: Shutterstock.com

Du husker helt sikkert TV-serien, Hænderne Fulde, men hvor er stjernerne henne i dag? Det har vi taget et kig på i denne artikel.

For ganske få dage siden sendte Netflix den 4. sæson på banen af Hænderne endnu mere fulde, som er en fortsættelse til den populære 90er-serie, Hænderne Fulde.

Flere af stjernerne fra den gamle serie optræder også i den nye, hvor nogle af dem dog kun har bi-roller. Men hvor er de forskellige stjerner egentlig den dag i dag? Det har vi taget et kig på, og vi starter med hovedpersonen over dem alle.

Bob Saget. Foto: Shutterstock.com

Bog Saget – Danny Tanner

Bob Saget indtog rollen som single-far, Danny Tanner for den store familie, og det var ham, der var familiens overhoved og holdte styr på familien.

Bog Saget fortsatte i rollen som skuespiller, men han strøg langt væk fra den karakter, som han havde opbygget i Hænderne Fulde. En af hans mest populære optrædener på TV siden Hænderne Fulde er i TV-serien Entourage, hvor han spiller sig selv. Her er han både beskidt i munden, dyrker sex med flotte assistenter på skrivebord, og er bestemt ikke bleg for at tage hverken alkohol eller stoffer.

Bog Saget lavede også voice-over på den populære serie How i Met Your Mother, hvor han forestilles at være den ældre udgave af Ted Mosby. Bob Saget er fyldt 62 år, og har flere bi-roller i den nye udgave af Hænderne Fulde.

John Stamos står altid skarpt, og det samme gør hans hår. Foto: Shutterstock.com

John Stamos – Jesse Katsopolis

Den flotte populære onkel Jesse, har ikke haft de største roller på TV siden Hænderne Fulde. Det er typisk blevet til et par mindre roller i forskellige film og TV-serier, ligesom han også spillede sig selv i Entourage, hvor også Bog Saget var med.

Den største rolle John Stamos har haft siden Hænderne Fulde, er i TV-serien Skadestuen, hvor han i en periode på fire år spillede Tony Gates.

Han har primært haft roller i TV-serier, og han har senest været med i Hænderne endnu mere fulde, hvor han i ny og næ optræder i en bi-rolle, som onkel Jesse.

John Stamos er I dag 55 år.

Dave Coulier sammen med Lori Loughlin, der spillede Rebecca Katsopolis. Foto: Shutterstock.com

Dave Coulier – Joey Gladstone

Onkel Joey var en af børnenes favoritter i serien, da han var den sjove onkel, der kunne lave mange forskellige stemmer. I virkeligheden er det også noget, som Joey Gladstone har haft succes med, og han har derfor lagt stemmer til rigtig mange tegnefilm samt computerspil.

Store roller i TV-serier eller i film er det ikke blevet til for Dave Coulier, der har fundet sig bedst til rette som stemmeskuespiller. Han har dog ligesom sine andre kollegaer flere optrædener i Hænderne endnu mere fulde, hvor han indtager rollen som onkel Joey.

Dave Coulier er i dag 59 år.

Candace Cameron Bure med sin mand og børn. Foto: Shutterstock.com

Candace Cameron Bure – D.J. Tanner

Den ældste af døtrene, D.J. Tanner var den kloge pige i familien, og hun havde også en del arbejde efter, at serien sluttede. I slutningen af 90’erne optrådte hun i flere forskellige film, dog i mindre roller. I starten af nullerne holdt hun en lang pause fra TV-skærmen.

I 2007 fik hun en gæsteoptræden i That’s So Raven, og derfra begyndte hendes kalender igen at blive fyldt. I 2015 kom det frem, at hun skulle være hovedpersonen i den nye Hænderne endnu mere fulde-serie, hvor hun igen spiller D.J. Tanner, der dog nu er blevet mor til tre børn.

I 1996 blev den 42-årige skuespiller gift med den canadiske hockeyspiller Valeri Bure, og de er fortsat sammen i dag.

Jodie Sweetin. Foto: Shutterstock.com

Jodie Sweetin – Stephanie Tanner

Jodie Sweetin spillede den lidt mere umodne og irriterende lillesøster, Stephanie Turner, og hun en af skuespillerne fra serien, der ikke valgte at satse alt på skuespillerkarrieren efter at serien stoppede. Hun fik problemer med alkohol, som hun allerede begyndte at drikke som 14-årig, og hun har sidenhen indrømmet, at hun både har taget ecstasy, meth, crack og andre stoffer fordi hun ”kedede sig” Hun har været clean siden december 2008.

Jodie færdiggjorde sin uddannelse på Los Alamiton High School i Los Alamitos i 1999, og begynde derefter på Champman University i Orange, Californien. Hun fik løbende et par små roller på TV her og der, men det var først i 2015, at hun virkelig vendte tilbage, da hun fik rollen som Stephanie Tanner i Hænderne endnu mere fulde.

Den 36-årige skuespiller har været gift tre gange, men i dag er hun alenemor, og hun har to børn.

Lori Loughlin. Foto: Shutterstock.com

 Lori Loughlin – Rebecca Katsopolis

Den skønne Lori Loughlin indtog rollen som Rebecca Donaldson, men det blev hurtigt til Rebecca Katsopolis, da hun blev gift med onkel Jesse i serien.

Lori havde ingen problemer med at finde arbejde efter Hænderne fulde, hvor hun i samme år som serien stoppede rykkede videre til Hudson Street, hvor hun spillede Melanie Clifford i 22 afsnit.

Hendes kalender har været godt fyldt siden 90’erne, men det er først i slutningen af 2010’erne, at hun har fundet fast arbejde det samme sted. Hun optræder således i When Calls the Heart TV-serien, hvor hun har været med i 52 afsnit, og den serie kører fortsat.

Sideløbende er hun også med i flere afsnit i Hænderne endnu mere fulde, hvor hun igen spiller Rebecca Katsopolis.

Lori Loughlin er i dag 54 år.

Mary-Kate & Ashley Olsen. Foto: Shutterstock.com

Mary-Kate Olsen & Ashley Olsen – Michelle Tanner

De to bedårende tvillinger indtog rollen, som den lille søde Michelle Tanner. Det var det yngste medlem i familien, som ingen simpelthen kunne stå for.

De to piger blev hurtigt utroligt populære, og da de samtidig havde udseendet med sig, var de meget eftertragtede, da serien sluttede. De lavede flere forskellige ting sammen, men i sidste ende valgte de begge at droppe livet på TV.

Ashley Olsen havde sin sidste rolle i 30 Seconds To Mars: City of Angels, hvor hun spillede sig selv, og Mary Kate havde sin sidste rolle i filmen Beastly, hvor hun spillede i rollen som Kendra.

De to piger har stort set været uadskillelige, og derfor ses de ofte sammen i deres projekter. De langerede blandt andet Mary-Kate and Ashley: Real fashion for real girls, der var en tøjkollektion for piger mellem 4-14.

I dag er de 32-årige piger meget involverede i modebranchen, og de er ligeledes de eneste af hovedrollerne fra den oprindelige serie, der har valgt at takke nej til at deltage i Hænderne endnu mere fulde.

Andrea Barber (th) sammen med Jodie Sweetin og Mary Kate & Ashley Olsen. Foto: Shutterstock.com

 Andrea Barber – Kimmy Gibbler

Andrea Barber havde den mest forfærdelige roller, da hun spillede den evigt irriterende nabo Kimmy Gibbler, som ingen i familien stort set kunne lide. Hun blev dog alligevel en elsket karakter, men da serien stoppede, valgte hun at trække stikket fra film og TV.

Hun færdiggjorde i stedet sin uddannelse, og lavede kun ganske få indhop i TV-serier og film. Det var først i 2015, at hun virkelig vendte tilbage til skærmen, da hun har en fast rolle som Kimmy Gibbler i Hænderne endnu mere fulde.

Andrea Barber er fyldt 42, og har to børn med sin ex-mand.

Læs også

Stjerne genskaber Alene Hjemme-film

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip