Jacob kommer med voldsom kritik af ‘Luksusfælden’: “Det er et fupnummer”

Foto: TV3.

I dag fortryder Jacob, at parret deltog i programmet og kalder ‘Luksusfælden’ for et fupnummer.

I gårsdagens premiereafsnit af ‘Luksusfælden’ var eksperterne Louise Fredbo-Nielsen og Jan Swyrtz tager en tur til Brørup.

Her skulle de hjælpe Henriette og Jacob, der kæmper med en gæld på 1.2 millioner kroner.

Læs også

Stor utilfredshed hos Jacob i ‘Luksusfælden’: “I må ha’ et lorteliv”

Men det endte slet ikke som forventet.

Blandt andet opfordrede eksperterne parret til at sælge deres computere og bil, og her gik samarbejdet i hårdknude. 

I dag fortryder Jacob, at parret deltog i programmet, og til Dagens.dk kalder han ‘Luksusfælden’ for fup. 

“Det er et fupnummer. Eksperterne er skuespillere, og det er reelt ikke dem, der har kigget vores økonomi igennem,” lyder det fra Jacob, der føler sig udstillet af TV3. 

Klipningen i programmet får parret til at fremstå umodne, forklarer Jacob, der heller ikke er tilfreds med det online møde, man kan se i programmet.

Her blev parret, ifølge Jacob, ikke informeret om, at det blev optaget.

Netop denne påstand ønsker TV3 ikke at kommentere på. Men hos kanalen er man ærgerlige over parrets oplevelse af at deltage i programmet. 

“I Luksusfælden forsøger de økonomiske eksperter at rådgive samt hjælpe de medvirkende med at få bedre styr på økonomien; det er et program, der kan hjælpe de modige deltagere med at danne et overblik, få aftaler med kreditorerne samt lægge en plan for, hvordan man evt. kan komme ud på den anden side af en stor gæld," siger Kenneth Kristensen, programdirektør hos NENT Group.

"Dét kræver en stor indsats af eksperterne i programmet, som altid sætter sig grundigt ind i de medvirkendes økonomi, men også en indsats fra de medvirkende. Luksusfældens eksperter viser de medvirkende en mulig vej ud på den anden side af gælden, men det er helt op til deltagerne at vælge, om de vil følge den vej”, lyder det fra Kenneth Kristensen.

I dag fortryder Jacob, at parret deltog i programmet og kalder ‘Luksusfælden’ for et fupnummer. Foto: TV3.

Det er ikke den oplevelse, som Jacob sidder tilbage med. Han oplevede ikke en stor indsats fra eksperternes side, og det eneste parret har fået ud af deltagelsen i programmet, er en oversigt over deres gæld, forklarer han.

I dag er parret flyttet fra Brørup og er rykket tættere på familien, som er en hjælp i hverdagen. Jacob fortæller, at de er begyndt at betale af på den store gæld, som de håber på er tilbagebetalt om 20 år.

Læs også

Morfin hver dag: Nu afslører Gustav Salinas