Johnny Depp afslører, om han vender tilbage som 'Captain Jack Sparrow'

Foto: Shutterstock

Der har længe gået rygter om, at Johnny Depp endnu en gang kan ses i rollen som 'Captain Jack Sparrow' i den kommende 'Pirates of the Carribean'-film.

De sidste mange måneder har filmstjernerne Johnny Depp og Amber Heard været på alles læber, da en bizar, indviklet og langtrukken retssag mellem det tidligere ægtepar har udspillet sig over seks uger. 

For snart én måned siden blev retssagen endelig afsluttet, og det blev slået fast, at Depp gik ud som den store vinder, selvom han blev dømt til at betale $2 millioner (14 millioner kroner) i erstatning til sin ekskone, da hun blev dømt til at betale $10 millioner (70 millioner kroner) i erstatning til ham.

Læs også

Det sker der, hvis Amber Heard ikke har råd til at betale Johnny Depp

Kort fortalt anklagede Heard sin eksmand for at have været voldelig mod hende, hvilket hurtigt kostede ham store filmroller som 'Captain Jack Sparrow' i 'Pirates of the Carribean' og 'Geller Grindelwald' i 'Fantastic Beasts', men siden Depps sejr har der gået rygter om, at han vender tilbage som 'Captain Jack Sparrow' i de kommende to 'Pirates of the Carribean'-film. 

Depp-fans skal dog ikke håbe på for meget. 

Ifølge Ladbible har en talsperson for den verdenskendte skuespiller nemlig afvist rygtet om, at Depp er blevet tilbudt mere end $300 millioner (2,1 milliarder kroner) for at komme tilbage til den ikoniske rolle. 

Talspersonen kalder rygtet, som i øvrigt er urealistisk, da filmens samlede budget er mindre end $300 millioner, for "opfundet" og afviser, at Depp nogensinde vender tilbage som 'Captain Jack Sparrow'. 

Det vides derfor endnu ikke, hvem der skal spille den ikoniske rolle i de to kommende film, og hvor stor en rolle karakteren får i de to film. 

Vender tilbage

Næsten én million fans har skrevet under på en underskriftsindsamling, som forsøger at få Depp tilbage i rollen som den ikoniske pirat, men de kommer altså tilsyneladende til at vente længe. 

Lige for tiden fokuserer den garvede skuespiller nemlig mest på at være guitarist, og han udgiver blandt andet snart et album sammen med den britiske guitarist Jeff Beck. 

Alligevel kan skuespilleren formentlig ikke undgå at vende tilbage til retssalen, da han og Heards advokater ikke har formået at indgå et forlig, og man derfor forventer, at Heard vil anke sagen, som altså i det tilfælde skal tages op endnu en gang.

Læs også

Videnskaben slår fast: Amber Heard har verdens smukkeste ansigt

 

 

 

 

 

Dagens Gossip