Kristina skylder over 3 millioner væk: Sender tusinder til sin kone i Ghana

Kristina medvirker i Luksusfælden på TV3 i aften. Foto: TV3

Kristina Nielsens dårlige økonomi spænder ben for hendes drømme om familiesammenføring med sin ghanesiske kone.

Kristina Nielsen drømmer om at få sin ghanesiske kone Seya til Danmark. Men det koster penge at få en familiesammenføring, og Kristina Nielsen har ikke råd til betale for den.

Hun kæmper nemlig med en stor gæld fra flere virksomheder, som hun er gået konkurs med og to huse, som hun ikke afdrager på og heller ikke kan få solgt. Samlet løber Kristina Nielsens gæld op i mere end tre millioner kroner. 

I aftenens afsnit af Luksusfælden er eksperterne Kenneth Hansen og Carsten Linnemann derfor taget til Middelfart for at hjælpe Kristina Nielsen med at få styr på sin økonomi.

Foto: TV3

Ifølge eksperterne vil en familiesammenføring koste Kristina Nielsen omkring 60.000 - 70.000 kroner og de vurderer, at det faktisk er helt umuligt i hendes situation.

Derfor vil eksperterne have, at Kristina Nielsen ringer til Seya og fortæller hende, at det ikke kan lade sig gøre. Men hun er ikke meget for at gøre det.

Hør Kristina Nielsen fortælle om sin drøm om familiesammenføring i videoen lige herunder

En gennemgang af Kristina Nielsens udgifter afslører, at hun hver måned har brugt 3.300 kroner på udgifter i forbindelse med konen Seya. Beløbet dækker for eksempel over rejser til Ghana, rejsevaluta og visum.

Men Kristina Nielsen har også hævet omkring 34.000 kroner i kontanter i løbet af det seneste år. Og da eksperterne spørger ind til de mange kontanthævninger viser det sig, at de også er blevet brugt på Kristina Nielsens kone.

De tusindvis af kroner er nemlig primært blevet sendt til Ghana, så Seya har flere penge at leve for og til at købe euro. Når kontanthævningerne lægges oveni det andet beløb, løber det samlet op i omkring 6.100 kroner.

Foto: TV3

Se eksperterne gennemgå udgifterne i klippet herunder og om det lykkes, at få styr på Kristina Nielsens økonomi, når TV3 sender Luksusfælden i aften klokken 20.00.

Anne Gadegaard viser sin krop frem: 'Jeg er så flov over det'

 

Dagens Gossip