Lækker fyr slår benene væk under Linse: 'Du kan lige få en møsser'

Foto: TV3

I aftenens afsnit af Familien fra Bryggen møder Linse Kessler og veninden Didde en lækker fyr, som får dem til at høre sød musik.

Der er fuglekvidder og store smil for alle pengene, da Linse Kessler og veninden Didde møder en lækker fyr i aftenens afsnit af Familien fra Bryggen. 

De to er på skiferie i Norge med resten og familien og skal ud at stå på langrend med skiinstruktøren Thor, hvilket de umiddelbart er ret tilfredse med:

- Da vi ser vores instruktør, som hedder Thor - selvfølgelig, en viking-Thor - så er det som om, der er en form for musik rundt om mit hoved og små lyseblå fugle, lyder det begejstret fra Linse Kessler.

Men ikke engang den flotte instruktør kan få Didde med på idéen om, at de tre skal tage en lift, for at komme til det område, hvor de skal stå på ski. 

Didde lider nemlig af alvorlig højdeskræk, og hun bryder sig slet ikke om tanken om, at hun skal op at sidde i høj skilift.

Se Linse Kesslers møde med Thor i videoklippet lige herunder.

Turen til Norge byder også på en anden vigtig begivenhed - nemlig Albas allerførste kælketur, som også er i selskab med mormor Linse og Didde. Hendes store smil tyder på, at det er noget, som hun synes er rigtig sjovt.

Se den søde kælketur i videoen lige herunder og resten af afsnittet, når TV3 sender Familien fra Bryggen i aften klokken 20.00.

 

 

Dagens Gossip