Luksusfælden-ekspert forarget over deltagers vilde køb: ‘Jamen Niels, for pokker’

Foto: TV3

Niels og Anna-Kirstine fra Kirke Hyllinge har store problemer med deres økonomi. Alligevel overrasker Niels Luksusfældens eksperter med et dyrt køb.

Niels og Anna-Kirstine har store problemer med at få deres økonomi til at hænge sammen. Om få måneder løber de tør for penge til at betale deres terminer og afdragene på deres biler.

Efter flere blodpropper i hjernen har Niels ikke udsigt til at komme tilbage på arbejdsmarkedet. Anna-Kirstine arbejder som bedemand, men kan ikke få lønnen til at slå til.

Hør om den alvorlige ulykke, som Niels var ude for i videoen lige herunder.

Luksusfældens eksperter Kenneth Hansen og Carsten Linnemann er derfor taget en tur til Kirke Hyllinge for at besøge parret og hjælpe dem med at få styr på privatøkonomien.

Her viser det sig, at Niels har købt en el-scooter til 70.000 kroner, efter han og Anna-Kirstine meldte sig til programmet. Et beløb, som kunne have udlignet parrets ene lån.

Kenneth Hansen er noget rystet over købet:

Læs også

Alenemor til fem ryster eksperterne i Luksusfælden: 'Jeg har aldrig set noget lignende'

- Jamen Niels, for pokker, altså, 70.000 kroner, og I har økonomiske problemer, lyder hans reaktion.

Anna-Kirstine indrømmer da også over for Carsten Linnemann, at hun har vældig svært ved at sige nej til Niels:

- Jeg vil meget gerne have, at han er glad. Jeg er bange for, at han ville blive pissesur. Min frygt er, at han skrider, lyder det ærligt fra Anna-Kirstine.

Læs også

Forskere afslører nyt vidundermiddel til øget skægvækst

Sygdommen og parrets dårlige økonomi har nemlig taget hårdt på Niels og Anna-Kirstines forhold og de mener begge, at et økonomisk overblik er det eneste, der kan redde det.

Hør Anna-Kirstine fortælle om sit og Niels’ parforhold og økonomiske problemer i videoen lige herunder og se, hvordan det går dem, når TV3 sender Luksusfælden i aften klokken 20.00.

Nickis forbrug forarger Luksusfælden-ekspert: ‘Det er kraftedme ulækkert’

 

 

Dagens Gossip