Nu er det meldt ud: Sofie Linde vender tilbage

Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Når 'X Factor' vender tilbage ved årsskiftet bliver det med Sofie Linde i værtsrollen.

Under sidste sæsons liveprogrammer af ‘X Factor’ blev Sofie Linde mor for anden gang og var på barsel med datteren Søs. Melvin Kakooza blev annonceret som barselsvikar, men en uge inden liveshows blev han sygemeldt efter at have fået bortopereret en godartet tumor i hjernen. Lise Rønne, tidligere ‘X Factor’-vært, sprang til og tog tjansen.

Læs også

Trist Janni Ree: Lang operation i vente

Men når 'X Factor' vender tilbage ved årsskiftet bliver det ikke med vikar. Sofie Linde er tilbage i værtsrollen, og det glæder hun sig til.

“Det har været en god og tiltrængt barsel, men nu er jeg klar, parat og spændt på at komme i gang igen,” siger Sofie Linde til TV 2.

‘X Factor' har præmiere på TV 2 omkring årsskiftet, og selvom der går nogle måneder, før Sofie Linde optræder på skærmen, så starter hendes arbejde allerede denne uge, skriver TV 2.

Precasting for medvirkende sangtalenter 15. sæson af 'X Factor' starter i Turbinehallen i Aarhus 12. august klokken 12.00. 17. august er der precasting i The Plant på Raffinaderivej på Amager.

Ny dommer i kommende sæson

Men ikke alt bliver ved det velkendte, når det populære TV 2-program vender tilbage. Oh Land har meldt ud, at hun ikke kommer til at være en del af dommertrioen, der udover hende tæller dj Martin Jensen og Thomas Blachman, i den 15. sæson.

Oh Land har meldt ud, at hun ikke kommer til at være en del af dommertrioen, der udover hende tæller dj Martin Jensen og Thomas Blachman, i den 15. sæson. Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Hvem der bliver den nye dommer, bliver afsløret i september.

Læs også

Snart vender Melvin tilbage

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip