Nu rammer seer-hit TV 2: Premiere på Bachelor

Foto: Shutterstock.

Siden 2002 er programmet blevet vist i lande som USA, Sverige og England, og nu kommer det for første gang på dansk, når TV 2 PLAY har premiere på Bachelor tirsdag 25. maj.

18 danske kvinder, der alle drømmer om at møde den store kærlighed, tager afsted på en eventyrlig kærlighedsrejse til det smukke og romantiske græske øhav, hvor singlen Casper står klar til at tage imod dem sammen med Petra Nagel, der er vært på programmet. 

Det skriver TV 2 om programmet Bachelor i en pressemeddelelse.

Kærlighedprogrammet har premiere 25. maj, og det ser Sune Roland, indholdschef for TV 2 PLAY og TV 2 ZULU, frem til.

Bachelor 2021: Casper Berthelsen og vært Petra Nagel. Foto: Lotta Lemche/TV 2.

“Vi glæder os utroligt meget til at smide denne overdådige kærlighedsbuffet afsted til de mange, der elsker reality, ægte følelser og kærlighed, og jeg tør godt love, at det bliver følsomt, dramatisk og temmelig magisk,” siger Sune Roland.

18 kvinder og roser

I 24 programmer skal de 18 kvinder lære Casper bedre at kende, når de tager på dates, mens de hver især forsøger at finde ud af, om Casper er den helt store kærlighed for dem. Nogle af kvinderne tager på gruppedate med Casper, mens andre tager med ham på singledate.

Bachelor 2021: Casper Berthelsen møder en af de 18 kvinder for første gang. Foto: Lotta Lemche/TV 2.

Hver uge er der 'roseceremoni', hvor værten Petra Nagel spørger Casper, hvem af kvinderne han ønsker at lære bedre at kende og dermed tilbyde en rose. Kvinderne tager samtidig stilling til, om de vil modtage rosen fra Casper, for tror de stadig på, at Casper er den eneste ene for dem? Under hele forløbet bor kvinderne under samme tag i smukke omgivelser, hvor de lærer hinanden at kende - på godt og ondt, skriver TV 2.

Om den danske bachelor

Casper Berthelsen er den danske bachelor, som de 18 kvinder møder i Grækenland. Casper er 32 år og har været single i cirka fem år. Tiden er gået med at dyrke karrieren - han er uddannet officer og kaptajn i Flyvevåbnet og arbejder i dag som HR-partner i Forsvarsministeriets Personalestyrelse.

Derudover har han masteruddannelsen Master of Business Administration (MBA) fra Syddansk Universitet og er desuden uddannet som Militær Fysisk Træner, certificeret personlig træner og kostvejleder.

Bachelor har premiere tirsdag 25. maj 2021 på TV 2 PLAY.