Nu vender populært DR-program tilbage

Foto: Shutterstock.com.

En ny sæson har premiere torsdag aften.

Det er 11 år siden, at jægeren Jørgen Skouboe og kokken Nikolaj Kirk startede deres venskab.

Læs også

Mads Langer og Julie Lillelund er blevet forældre: Kom til skade under fødslen

Det skete på kanaløen i Randers Fjord, hvor de forsøgte at få ramt på en and i DR-programmet ‘Nak & Æd’.

Nu vender en ny sæson af programmet tilbage, og her er makkerparret vendt tilbage, hvor det hele startede. Om det lykkedes kan seerne få svar på torsdag aften klokken 20.00 på DR.

Været vidt omkring

I de forløbne 11 sæsoner har Jørgen Skouboe og Nikolaj Kirk  været vidt omkring - fra Randers Fjord til den australske outback og med flere smutture forbi Afrika. 

Præmissen for programmet er enkel. I hvert afsnit tager de to på tur til et sted i Danmark eller udlandet. Her går de på jagt og tilbereder efterfølgende byttet på deres lejrplads i den vilde natur.

Lykkes det ikke at få nedlagt det planlagte dyr, så er der altid en nødløsning. I et klip fra den kommende sæson kan man se, at der er en guldfisk med i bagagen, hvis planerne går i vasken. 

Royalt besøg

I den nye sæson får makkerparret også fornemt besøg. Kronprins Frederik gæster et afsnit af det populære DR-program. Det kan du se herunder:

Det er en trailer for programmets 12 sæson, der afslører, at Jørgen Skouboe og Nikolaj Kirk får royalt besøg. Den kan du se herunder:

Læs også

Nu er det slut: Farvel til TV 2-profil

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip