På Google er han død: Løvens Hule-investor forklarer hvorfor

Løverne i denne sæson af Løvens Hule: Christian Arnstedt, Mia Wagner, Jacob Risgaard, Jan Lehrmann og Jesper Buch. Foto: Per Arnesen.

Hvis du googler hans navn, så er han død, ifølge søgemaskinen. Nu forklarer han hvorfor.

Når man googler Christian Arnstedt, så står der, at investoren, der blandt andet er kendt fra DR-programmet Løvens Hule, er død.

Læs også

Hovedmistænkt i Madeleine McCann-sagen: Afslører uhyggelig side af sig selv

Men det er selvfølgelig en fejl. I B.T-podcasten Helt væk forklarer 32-årige Christian Arnstedt, hvorfor Google skriver, han er død.

“Jeg tror simpelthen, det er, fordi Google ikke har kunne kende forskel på mig og min bedstefar. Min bedstefar var født i 1924, som Google siger, jeg er. Men der er et par stykker, der har skrevet til mig, at de synes, at det er ret spooky, at der sidder et spøgelse i Løvens Hule,” fortæller han til værterne i podcasten. 

Hvis man tager et kig på Google, kan man se, at søgemaskinen har blandet lidt rundt i det. Det er et billede af Christian Arnstedt, der dukker frem, hvis man googler hans navn. Men teksten passer på hans bedstefar, der blev født i 1924 og døde i 2011. 

Du kan se søgeresultatet herunder: 

Foto: Google

Ja til Christian 

Men der er ingen tvivl om, at Christian Arnstedt er i live. Det kunne seerne også opleve i det seneste afsnit af Løvens Hule, hvor han fik et samarbejde i hus med smykkedesigneren Louise Mygind Andersen.

Hun valgte at takke ja til tilbuddet fra Christian Arnstedt, og dermed blev det også en afvisning af den garvede løve Jesper Buch.

Det kan du læse mere om i denne artikel:

Læs også

Løvens Hule: Derfor droppede hun Jesper Buch

 

 

 

Dagens Gossip