Peter Ingemann med stor nyhed: "Så er vi dælme-dytme i gang"

Foto: Shutterstock

Peter Ingemann har meldt ud på Facebook, at vi snart kan se frem til et helt nyt program.

Fans af tv-værten Peter Ingemann kan godt begynde at glæde sig!

Kun få dage efter han meldte ud på sin facebookside, at programmet 'Ingemann og Kongerækken' var slut og samtidig endda lovede, at der snart ville være et nyt program med ham og hans røde Puch på skærmen, så har hun nu afsløret endnu et nyt program.

Læs også

Dronning lider fortsat af corona: Aflyser officielle pligter

I går aftes, d. 22. februar, delte han således et opslag på Facebook, hvor han indledningsvis har skrevet: "Så er vi dælme-dytme igang med en ny historieserie!" og han har således afsløret, at der nu kommer et program mere i stil med 'Ingemann og Kongerækken'.

Foto: Facebook / Peter Ingemann

Denne gang skal programmet dog omhandle et lidt nyere emne, nemlig "De tre møgunger," som han selv beskriver dem.

"Efter mere end 1 års udskydelse på grund af corona, er vi nu startet med optagelserne til den fedeste historieserie om “De tre møgunger” der ændrede verden. Churchill, Hitler og Stalin. Ja, de to sidste voksede op og blev historiens største massemordere," står der således i opslaget. 

Den folkekære tv-vært fortalte, at programmet kommer til at omhandle "De tre møgungers" liv fra start til slut og ikke kun om de dele af deres liv, som der står mest om i historiebøgerne. 

"Vi kommer helt ned i børneværelserne hos de tre drenge…..teenageårene, voksenlivet, magten, krigen, nederlagene, sejrene, sex, stoffer og alkohol (Hitler var fuldtidsnarkoman i en periode)," har Ingemann således skrevet.

Foto: Facebook / Peter Ingemann

Han afslører ikke, hvornår vi kan forvente at se programmet, men skriver blot at optagelserne er gået i gang, så der går nok lige lidt tid endnu. 

Han skriver dog, at det endnu engang bliver på TV2, at vi kan se hans velkendte ansigt. 

Kan man ikke vente på at programmet bliver sendt, så kommer der heldigvis et program om Ingemann og hans røde Puch på Bornholm "inden længe".

Læs også

Drama ved Rema 1000

 

 

 

Dagens Gossip