Phillip har kæmpe gæld efter misbrug: ‘Hvis jeg kunne tage stoffer hver dag, så gjorde jeg det’

Ane Sørensen

380 uger siden

|

04/04/2017
TV
Foto: TV3
Foto: TV3
I aftenens afsnit af Luksusfælden er eksperterne taget til Frederikssund for at hjælpe kæresteparret Phillip og Camilla med at få styr på deres økonomi.

Dagens topnyheder

Phillip har en stor gæld med i bagagen efter en fortid, hvor han havde et stofmisbrug. Phillip skulle bruge penge hurtigt og tog derfor en masse kviklån, købte mobiltelefoner og solgte dem videre, for at få kunne købe stoffer.

- Jeg tog lån alle de steder, jeg nu kunne og bestilte en masse telefoner og solgte dem. Jamen, det er jo fuldstændig sindssygt, egentlig, at sidde og snakke om, fordi det lyder jo helt sort, siger Phillip.

Hør Phillip fortælle om sin fortid i videoen lige herunder.

Phillip betalte aldrig af på de mange lån og efter tre - fire måneder, blev han registreret i RKI for første gang. Efterhånden var han registreret for omkring 13 - 14 forskellige forhold.

I dag har Phillip været ude af misbruget i en periode på godt og vel 10 måneder, hvor han dog er faldet i et par gange. Men han og kæresten Camilla står tilbage med et stort rod i deres privatøkonomi. I aftenens afsnit af Luksusfælden er eksperterne Jan Swyrtz og Carsten Linnemann derfor taget til Frederikssund for at kigge nærmere på parrets finanser. 

I videoen herunder kigger eksperterne nærmere på en af de helt store poster i Phillip og Camillas budget.

Da eksperterne kigger på kæresteparrets månedlige udgifter, viser det sig blandt andet, at de hver måned bruger omkring 16.000 kroner på deres ‘diverse-post’.

Posten dækker blandt andet over kontanthævninger, rejser, boligindretning og andre fornøjelser.

Se eksperterne gennemgå Phillip og Camillas budget i videoen lige herunder og resten af afsnittet, når TV3 sender Luksusfælden i aften klokken 20.00.