Så er den her: Se den officielle Game of Thrones sæson 8 trailer her

Hvem kommer til at regere over Westeros ved afslutningen af sæson 8 af Game of Thrones? Det vil tiden vise, men indtil da kan du få lov til at se den officielle Game of Thrones sæson 8-trailer, der netop er udkommet.

I otte år har man kunne følge Tyrion Lannister, Jon Snow, Ary Stark og Theon Greyjoy, der alle kæmper om at få kontrol over det mytiske land, Westeros. Det er dog ved at komme til sin ende, og det slutter med den ottende og sidste sæson, der har premiere den 14. april.

Du behøver dog ikke vente lidt over en måned, før du får et gensyn med dine yndlingskarakterer. Den officielle trailer til Game of Thrones sæson 8 er nemlig udgivet, og den lægger op til en vanvittig afslutning på serien.

Advarsel: Hvis du ser traileren, kommer ventetiden til at føles endnu længere på første afsnit

 

Blot seks afsnit i sæson 8

Man har været vant til, at der har været nok afsnit at mæske sig i, når der udkom en ny sæson af Game of Thrones. Til den ottende og sidste sæson vil der dog blot være seks afsnit, til gengæld så tyder alt på, at det bliver seks små film.

Alle afsnit rygtes nemlig til at være i længde af spillefilm på 80-90 minutter, så på den måde er der stadig masser af Game of Thrones på trods af det færre antal afsnit.

Når man tager et kig på traileren og samtidig hænger det op ved siden af udtalelserne fra diverse skuespillere i serien, så er der meget der tyder på, at vi får en vanvittig tv-produktion at se, når Game of Thrones vender tilbage til tv-skærmene fra den 14. april.

Ottende sæson bliver også der, hvor vi skal finde ud af, hvem der skal regere Westeros. Det er noget, som bookmakerne faktisk udbyder odds på, og de føler sig meget sikre på, at det bliver Bran Stark, der bliver herskeren. Lige nu giver han 2.00 gange pengene igen, mens Jon Snow står til odds 5.00 igen.

Bliver det i stedet Tyrion Lannister, giver det indsatsen 9.00 gange igen, mens der ingen tiltro er til Pilou Asbæks karakter, Euron Greyjoy, der giver indsatsen odds 51.00 gange igen.

Du kan spille på lige her hos LeoVegas.

Du finder væddemålet under Odds – Mere – Specials – Globalt og derefter Game of Thrones.

Læs også

Mand forlangte 1.000 kroner fra overvægtig flypassager - Ellers måtte han ikke komme med

 

 

Dagens Gossip