Så er der dømt spinnede bryster: Populært legetøj kan nu også fås til brystvorterne

08/07/2017 21:15

webmaster

TV
Fidget spinner bryster
Foto: Shutterstock
Så er der dømt spinnede bryster. Eller i hvert fald fidget spinners til brysterne. Værså artig, piger.

Mest læste i dag

Du har garanteret lagt mærke til dillen. Og måske sidder du med en fidget spinner mellem fingrene lige nu, mens du læser dette. Det populære lille legetøj, som er designet for at bringe koncentration og fokus ind i unge menneskers liv, er nu gået ind i en ny fase.

Det skriver Bustle.

En fidget spinner med et feministik budskab såmænd. 

En amerikansk kvindelig studerende har dømt den nye dille ”Fidgetiddies”. Ja, altså fidget spinners til at dreje  rundt på brystvorterne. Så blev dillen lige lidt sjovere, ikke sandt?

Den 22-årige UCLA-studerende Manuela Torres-Orejuela postede fornylig på sin instagram-profil video og billede med fidget spinners spinende i fuld fart rundt om brystvorterne.

hi everyone i have been working on something that absolutely no one asked for #fidgetiddies

Kvinden fortæller til Glamour, at hun har ADHD og angst, så legetøjet hjælper hende med at få ro på. Ro på …brysterne måske endda? For samtidig er dillen også en hyldest til Manuela Torres-Orejuelas personlige filosofi med et fokus kropspositiv feminisme. 

- Jeg har brugt velcro, så de ikke falder af, når de spinner. Da jeg samtidig læser på kropstudier på universiet og er en meget åbenmundet feminist på sociale medier, virkede det som en naturlig ting at putte dem på mine bryster som et ironisk statement imod det det undertrykkende patriarkat.

Se hvordan du laver fidget spinner til brysterne her:

Velkommen i dillens nye faser, piger. Og drenge.