Skrækkelig video: Levende æsel kastet ned til sultne tigre i zoo

webmaster

370 uger siden

|

06/06/2017
TV
Foto: Liveleak
Foto: Liveleak
En videoklip, hvor et skrækslagent æsel bliver skubbet ned i en tigerindhegning i en kinesisk zoo vækker vrede og forargelse – se det her.

Dagens topnyheder

En gruppe turister fik en del mere for indgangsbilletten end forventet, da de forleden besøgte Yancheng Wild Animal World, en safaripark og zoologisk have i det centrale Kina.

Faktisk troede de ikke deres egne øjne, da tre mænd pludselig kastede et levende æsel ned i tigergraven, hvor de sultne tigre straks kastede sig over det rædselsslagne dyr.

Én af gæsterne var snarrådig nok til at optage den skrækkelige hændelse på sin telefon. På videoen kan man se, hvordan tigrene bider og flår i det levende æsel. Imens høres tilskuernes forfærdede udbrud i baggrunden.

Det skriver Unilad.

Videoen er nu gået viral på nettet og kan ses her – vi skal advare mod ubehagelige billeder.

(Artiklen forsætter efter billedet)

Reaktionerne på videoen har været stærke, ikke kun på nettet, men også i lokalsamfundet. Hændelsen har skabt så meget furore, at ledelsen hos Yancheng Wild Animal World efterfølgende har udsendt en pressemeddelelse.

Ifølge pressemeddelelsen var det en fortørnet storaktionær, der havde givet ordre til, at æslet skulle smides ned til tigrene. Årsagen var angiveligt en retsafgørelse i en gældssag sidste år, hvor safariparkens likvide midler blev fastfrosset. 

(Artiklen forsætter efter billedet)

Ifølge den officielle forklaring skulle aktionæren have været så utilfreds med rettens beslutning, at han på den pågældende dag, hvor hændelsen fandt sted gav ordre til, at adskillige dyr skulle fjernes fra parken, så de kunne blive solgt.

Da parkens medarbejdere modsatte sig, at dyrene blev fjernet, beordrede aktionæren i stedet det uheldige æsel kastet i tigergraven. Ifølge parkens ledelse skulle aktionæren dog efterfølgende være blevet ”beroliget.” 

(Artiklen forsætter efter billedet)

Indtil videre har de lokale myndigheder ikke meldt ud, om der vil blive foretaget arrestationer i sagen.

Se den chokerende video øverst i artiklen.