TV 2 bekræfter: Her er den nye vært i 'Natholdet'

Foto: Shutterstock

TV 2 kan nu offentliggøre, hvem som skal overtage arven fra Anders Breinholt.

I september sidste år kunne TV 2 offentliggøre, at Anders Breinholt efter 11 år klædt i et mørkeblåt jakkesæt med det ikoniske røde ’N’ på brystet netop havde indledt sin sidste sæson som vært på TV 2’s populære program ‘Natholdet’.

- Man skal stoppe, mens legen er god. Og det er den nu. Det har været de bedste 11 år af mit arbejdsliv, sagde Anders Breinholt dengang.

Siden da har der været mange spekulationer om, hvem den nye vært skal være. Men nu kan TV 2 endelig offentliggøre, hvem den nye vært er. Manden, der fremover sætter sig bag det velkendte skrivebord, er skuespiller, musiker og komiker Hadi Ka-Koush.

Hadi Ka-Koush er især kendt for at være den ene halvdel af duoen ‘Adam & Noah’, hvor Hadi sammen med Joel Hyrland kommer med sjove fortællinger om det at vokse op i Danmark med rødder i en helt anden kultur.

Duoen har dog i det forgange år været på en udskudt afslutningsturné, hvorfor de begge er klar til nye udfordringer. Joel Hyrland skal være med i den nye sæson af ‘Vild med dans’, mens Hadi altså skal stå for at underholde de danske natteravne.

Hovedpersonen er selv meget glad for det nye job, som han glæder sig til at komme i gang med.

- Det her har jeg glædet mig utrolig meget til at dele med jer. Jeg er meget beæret over at løfte arven videre fra ´Natholdet´ og at skulle stå ved roret, og sejle det danske talk-show flagskib videre. Jeg håber, I vil tage godt imod det og hjælpe mig med at gøre Anders Breinholt stolt. Jeg og resten af redaktionen har gjort vores bedste, vi har beholdt nogle elementer og fundet på en masse nyt, som jeg glæder mig til at vise jer. Mit navn er Hadi Ka-koush - velkommen til Natholdet, skriver Hadi på Instagram.

Foto: Instagram

 

Læs også

TV 2 med stor nyhed: Populært program vender tilbage igen

 

 

Dagens Gossip