TV 2-kendis indrømmer: “Det er det værste, jeg nogensinde har gjort”

Foto: Shutterstock.com.

Han beskriver det som det værste, han nogensinde har gjort.

Claus Holm er en af Danmarks mest populære tv-kokke og foredragsholdere. I over 30 år har han arbejdet som kok - og det er noget, han i den grad elsker. Mange seere kender ham fra Go' morgen Danmark på TV 2, hvor han fik sit store gennembrud i 2002.

Læs også

Cecilie Beck slår fast: “Jeg synes, der er uretfærdigt”

Lige nu er han aktuel på skærmen i TV 2 Fri-programmet Fem fede kokke. Sammen med Magnus Sonne, Tommy Fischer, Jesper Julian Møller og Jesper Græm indleder han jagten på et sundere liv. 

Foto: PR - Athenas.dk. Fotograf: David Bering.

Det er i dette program, at Claus Holm har haft en oplevelse, som han vil beskrive som "det værste, han nogensinde har gjort". Det skriver BILLED-BLADET.

“Det er det værste”

I programmet kommer han nemlig ud for en uvant oplevelse. I afsnit to skal kokkene i svømmehallen, og her skal de boltre sig fra 10 meter vippen. Det var Claus ikke fan af.

“Du er 180 cm, som du kan lægge oven på de 10 meter. Så er vi på næsten 12 meters højde, og bassinet er fire meter dybt. Så fra dine øjne og ned er der næsten 16 meter. Det er kraftedeme langt. Dine ører begynder at snurre, og lydene bliver helt anderledes. Man kan høre hjertet banker inden i, og der er ingen former for kontakt fra halsen og ned. Du vil gerne gå og springe og hoppe, men der er nul, der reagerer," fortæller han om oplevelsen og tilføjer: 

"At stå deroppe og kigge ned, det er det værste, jeg nogensinde har gjort i mit liv. Jeg bliver helt dårlig af tanken."

Læs også

Dansk skuespiller afslører stort vægttab: Så meget har jeg tabt mig

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip