TV 2-kendis rørt til tårer: “Det er efter, jeg er blevet gammel”

Foto: Shutterstock.com.

"Det er sjovt, jeg bliver rørt af sådan noget. Det er efter, jeg er blevet gammel,” lyder det fra tv-kok Claus Holm.

I dag fylder tv-kokken, som mange seere kender fra Go' morgen Danmark på TV 2, hvor han fik sit store gennembrud i 2002, 51 år.

Læs også

Løvens Hule: Derfor droppede hun Jesper Buch

Fredag morgen kunne Claus Holm fejre sin fødselsdag i Go' morgen Danmark-studiet i Tivoli. Her blev han lykønsket af de mange kollegaer, men der var også en særlig person, der sendte en hilsen til Claus Holm. Det kom bag på fødselaren.

Foto: PR - Athenas.dk. Fotograf: David Bering.

“Kæmpe tillykke og kys. Og jeg glæder mig til at vi skal være sammen senere - og imorgen og i overmorgen og alle de andre dage. God fødselsdag,” lød det fra Claus Holms hustru Anne i en video, der resulterede i, at han efterfølgende måtte tørre øjnene.

“Det er sjovt, jeg bliver rørt af sådan noget. Det er efter, jeg er blevet gammel. Det er simpelthen... nu står jeg og småpiver igen,” forklarede Claus Holm. 

Go' morgen Danmarks profil på Instagram kan du se klippet, hvor Claus Holm får våde øjne. 

“Det værste nogensinde”

Udover at stå i  i Go' morgen Danmark-studiet i Tivoli, så er Claus Holm også aktuel på skærmen i TV 2 Fri-programmet Fem fede kokke. Sammen med Magnus Sonne, Tommy Fischer, Jesper Julian Møller og Jesper Græm indleder han jagten på et sundere liv. 

Det er i dette program, at Claus Holm har haft en oplevelse, som han vil beskrive som "det værste, han nogensinde har gjort". 

Det kan du læse mere om i denne artikel:

Læs også

TV 2-kendis indrømmer: “Det er det værste, jeg nogensinde har gjort”

 

 

 

Dagens Gossip