TV 2 med stor overraskelse: De skal erstatte Brian Laudrup

Foto: Shutterstock

TV 2 kan tirsdag offentliggøre intet mindre end tre nye navne, som skal erstatte Brian Laudrup i dækningen af landsholdets kampe.

I sidste uge kom der lidt af en tv-bombe fra TV 2, da man meddelte, at Brian Laudrup ikke længere skulle være en del af TV 2’s dækning af herrelandsholdets fodboldkampe.

Årsagen var en reklame for Dubai, som Brian Laudrup havde medvirket i. Det kaldte TV 2’s sportschef, Frederik Lauesen, for ‘uforeneligt med det at være ansat på TV 2.

Læs også

Vanvittigt: Så meget koster et 10 minutter langt varmt brusebad i dagens Danmark

Mandag forklarede TV 2s fodboldredaktør, Carsten Werge, at landsholdskoryfæet selvfølgelig skulle erstattes, og at der allerede var noget i støbeskeen. Det må der have været, for tirsdag er erstatningerne nemlig på plads.

Og ja, der er tale om flere nye navne. TV 2 har nemlig hentet ikke bare én eller to, men hele tre nye navne ind til den kommende dækning af landsholdets kampe.

Der er tale om tidligere cheftræner i blandt andet AC Horsens og FC Midtjylland, Bo Henriksen, tidligere cheftræner i Lyngby og AGF, David Nielsen, og til sidst Jonas Hebo Rasmussen, som i forvejen er tilknyttet TV 2 Sports dækning af Serie A, La Liga, Conference League og Europa League.

Tre nye navne er mange, men særligt tilføjelsen af David Nielsen og Bo Henriksen er noget, som mange måske kan tro udelukkende hænger sammen med fyringen af Brian Laudrup. Ifølge Carsten Werge er det dog ikke tilfældet.

»De er ikke bare blevet opfundet i al hast, for de har hele tiden været der. Vi vil gerne formidle fodbold med kærlighed, men vi vil også gerne gøre det med holdning. Når du ser på Hebo, David og Bo – og måske kommer der på et tidspunkt en mere – så er det folk, der aldrig er bange for at sige lige, hvad der falder dem ind – både når det kommer til sporten, men måske også i forhold til, hvor det foregår,« understreger Carsten Werge over for B.T, og fortæller desuden, at han gennem lang tid har pønset på en rotationsordning, så studiet blev holdt friskt, når landsholdet skulle dækkes.

Læs også

'Bitcoin-piraten' overfaldet: Deler billede med skaldyrsfad fra hospitalssengen

 

Dagens Gossip