TV 2 præsenterer ny vært

Foto: Shutterstock.

Komikeren skal være vært på ZULU Comedy Galla 2021.

Den 5. september kommer Operaen i København til at danne rammerne for årets 'ZULU Comedy Galla'. 

Værten er i år Nikolaj Stokholm. Det afslører TV 2 ZULU i en video på Facebook.

“Jeg tror, vi alle sammen trænger til at more os og glemme verden udenfor. Jeg er jo ikke en komiker, der står på en scene og minder folk om rædslerne ude i verden. Næh du, min fornemmeste opgave er at få folk til at glemme alt og bare læne sig tilbage og grine. For det har vi allesammen brug for. Ligesom fædrelandssangen i gamle dage, der blev skrevet efter krige og nedgangstider," lyder det fra Nikolaj Stokholm på Ticketmaster, hvor billetter til showet kan købes.

Nikolaj Stokholm er gift med Isabella Jøhnke. Foto: Janus Nielsen/Her Og Nu/Ritzau Scanpix

"Jeg vil ikke ophøje mig selv til at blive sammenlignet med Adam Oehlenschläger. Meeen, der er visse sammenligninger med det store arbejde, vi begge gjorde for danskerne. Kort sagt, vi har brug for 'ZULU Comedy Galla' mere end nogensinde, fordi vi trænger til et godt grin, og det, vil jeg gerne love, sker,” siger Nikolaj Stokholm og tilføjer:

“Med kæmpestor respekt for alt det, som ZULU Comedy Galla er og har været, så tager vi lige et nyt skridt i år. Eller et skridt ind i en ny æra. Der bliver ting, som vi holder af og elsker, men det bliver i en ny indpakning og i et farligt tempo. Sagde han lige det? Ja, for faen. Hold fast, for nu kører comedybussen, og første stop er Grinestrup - lige den form for humor lover jeg, der ikke bliver plads til i showet,” siger Nikolaj Stokholm.

Tidligere har blandt andet Nikolaj Lie Kaas, Rasmus Bjerg, Sofie Linde og Søren Rasted været værter for shovet. 

 

 

Dagens Gossip