TV 2-profil afslører nyt job: “Jeg har et brændende ønske”

Foto: TV 2 DANMARK © (copyright TV 2)

Han ved, hvordan det føles at få knust en drøm, og at skulle redefinere sine mål og tanker om fremtiden.

Mange TV 2-seere kender Peter Bruun Jørgensen fra skærmen, hvor han er håndboldekspert for TV 2 Sport. Derudover er han også efterskolelærer på Københavns idrætsefterskole, og nu kan han tilføje endnu en titel til cv’et. Han er nemlig blevet coach. Det afslører han på sin Instagram-profil. 

Læs også

Tidligere Bagerdyst-deltager udsat for hærværk: ’Krigssvin’

“Jeg starter nu op som coach og er klar til at tage klienter. Jeg har et brændende ønske om at hjælpe andre mennesker med at nå deres mål,” skriver han og uddyber, hvordan han selv bærer rundt på en knust drøm.

“Jeg har tidligere spillet håndbold på topplan i både Ligaen, på Ungdomslandholdet og Landsholdet, inden en skade satte en brat stopper for min spiller-karriere allerede da jeg var 20 år. Så jeg ved om nogen, hvad det vil sige at sætte sig et mål og opnå det. Men jeg ved også, hvordan det føles at få knust en drøm, og at skulle redefinere sine mål og drømme.”

Selvom han ikke har været på banen i mange år, så har håndbold fyldt meget i hans liv, hvor han blandt har været assistent for Anja Andersen og hendes Dream Team i Slagelse i 00’erne.

Uddannet folkeskolelærer

Peter Bruun Jørgensen, der er storebror til den tidligere landstræner for kvindelandsholdet i håndbold Klavs Jørgensen, valgte at uddanne sig til folkeskolelærer for at ‘flytte’ eleverne. Det er samme gejst, der ligger bag lysten til at blive coach.

“Jeg hjælper dig med at finde vej fra, hvor du er, til der hvor du gerne vil hen,” skriver han i opslaget, som du kan se herunder. Det koster 950,- for en times coaching hos Peter Bruun Jørgensen.

Foto: Instagram @peterbruunjorgensen

 

Læs også

Søren Brostrøm overrasker: Scorer nyt job

 

 

 

Dagens Gossip