‘Vild med dans’-stjerne afslører: Håber at tabe sig

Her ses 'Vild med dans'-holdet 2021. Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix.

"Af med dem," lyder det fra skuespillerinden om de ekstra 'coronakilo'.

Fredag aften vendte ‘Vild med dans’ tilbage på skærmen, og 12 par stod klar til at indtage dansegulvet.

Læs også

Stort ønske fra sanger: Nu skriver hun historie i ‘Vild med dans’

En af de kendisser, der har sagt ja til at deltage, er skuespillerinden Jannie Faurschou. Hun håber at kunne tabe sig nogle kilo ved at danse.

“Jeg tænker, at ”Vild med dans” er en god chance for at komme i form oven på det her corona-år, som jo virkelig har lagt nogle kilo uden på mine knogler. Hold da op, af med dem!,” lyder det med et grin fra Jannie Faurschou til Billed Bladet.

 

Jannie Faurschou er uddannet fra Odense teaterskole i 1971-1974 og har siden spillet med i både tv-serier, film og teater. Blandt andet spillede hun med i DR-serien ‘Borgen’, og hun har også været med i en af de nyere versioner af filmserien ‘Far til Fire’.

Favoritter til at vinde ’Vild med dans’

Bookmakeren Bet25 vurderer, at særligt to deltagere er favoritter til at vinde den 18. udgave af det populære danseprogram.

Jannie Faurschou er ikke en af dem.

“Vi vurderer, at Lise Rønne har den største chance for at vinde ’Vild med dans’, siger Morten Olsen, oddschef hos Bet25, i en pressemeddelelse.

Der er to årsager til, at Morten Olsen peger på Lise Rønne. 

“For det første tror vi, at Lise Rønne er populær blandt dem, der ser ’Vild med dans’. De kender hende fra 'X Factor' som en smilende og sympatisk tv-vært. For det andet er Silas Holst hendes professionelle dansepartner, og han er om nogen kongen af ’Vild med dans’, siger Morten Olsen og henviser til, at han har danset sig i finalen i syv ud af de otte sæsoner, han har deltaget i.

“Tilsammen udgør de en stærk duo, der uden tvivl kan se frem til mange stemmer fra folk hjemme i stuerne,” fortsætter Morten Olsen.

Bet25 vurderer, at svømmeren og den tredobbelte OL-medaljevinder Pernille Blume, der skal danse sammen med Morten Kjeldgaard, er programmets andenstørste favorit.

Læs også

Bookmaker melder ud: De er favoritter til at vinde ’Vild med dans’