WEBTV: Nu bliver dit køkkenbord digitalt

Smartphoneteknologien er over os. Klasseværelserne har interaktive skærme, telefoner, tablets og computere er berøringsfølsomme, og nu skal vi ifølge telebranchen også vende os til at køkkenbordet, stuegulvet eller spisebordet bliver interaktivt.

Touchskærmen er blevet en centralt del af vores hverdag. Fra klasseværelset til tablets og smartphones - den berøringsfølsomme skærm er blevet fast inventar i danskernes hverdag. 

Foto: MakeSense.dk

Ny teknologi kan ændre vores hverdag
Men nu skal vi omfavne en ny teknologi, der kan gøre dit køkkenbord, dit stuegulv eller væggen på teenageværelset interaktiv og berøringsfølsom. Enheden hedder Sony Xperia Touch.

- Det er et led i en tendens, der hedder ambient bruger-interface, som betyder, at hvor brugerinterface før var låst til enheden, så bliver det nu løsrevet fra enheden, så jeg kan betjene den ved hjælpe af tale eller skærme forskellige steder, forklarer Preben Mejer, fremtidsforsker fra Radr.

Foto: MakeSense.dk

Og ifølge blandt andet telebranchen rummer den nye touchteknologi nye muligheder for forbrugerne.

- Man kan få en storskærm i kælderen, et interaktivt bord i køkkenet, hvor vi kan sidde og spille nogle spil sammen, eller man kan tage den med i sommerhuset, siger kundedirektør fra Telia, Christoph Nørgaard.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip