WEBTV: Se efterårets smartphone nyheder - det selvtænkende kamera er her nu

Ane Sørensen

354 uger siden

|

27/09/2017
TV
Foto: MakeSense.dk
Foto: MakeSense.dk
Smartphones og smartwatches bliver mere selvtænkende og hurtigere. Følg fremtidsekspert Preben Mejer, når han besøger Europas største forbrugerelektronikmesse for at kigge på det nyeste indenfor telefoner og smartwatches.

Dagens topnyheder

Selvtænkende kameraer, kunstig intelligens og Augmentet Reality. Der er mange nye begreber, når efterårets smartphonemodeller bliver lanceret. Én af de nyeste features, vi som forbrugere skal vende os til, er brugen af kunstig intelligens. Hvad det betyder, har fremtidsforsker Preben Mejer et bud på.

Foto: MakeSense.dk

De intelligente ure kommer
Men det er ikke kun mobilerne, der bliver bedre og kraftigere. Faktisk bliver ure, de intelligente ure, også kaldt smartwatches, ligeledes opgraderet. Ikke nok med at de bliver mere intelligente, designet er også et område, der er sat fokus på. Det skal være mere trendy at gå med smarte ure.

Foto: MakeSense.dk

- Der sælges mellem 2 og 3 millioner wareable devices om året. Den mest sælgende kategori næst efter smartphones - og det som sker nu er, at de kan fungere helt af sig selv, forklarer Preben Mejer. Og faktisk er det ikke kun på mobilområdet, at der hård kamp om forbrugerne. Også indenfor wareable devices kommer Apple til at konkurrere med Samsung og Google.