10 år efter mysteriet: Kvinde udråbt som hovedmistænkt i Maddies kidnapning

Nils Würtzenfeld

376 uger siden

|

30/04/2017
En endnu ukendt kvinde er eftersigende hovedmistænkt i forbindelsen med Madeleine McCanns forsvinden for 10 år siden.

Dagens topnyheder

Siden britiske Madeleine ’Maddie’ McCann forsvandt under en ferie i Portugal for 10 år siden, har teorierne om den dengang fireårige piges forsvinden været mange.

Ligeså har antallet af mistænkte, som blandt andet har inkluderet pigens egne forældre, Gery og Kate McCann, men nu afslører anonyme kilder overfor avisen Sunday Express, at politiet nu har en hovedmistænkt at gå efter.

Eftersigende skulle det være en kvinde, som for ti år siden befandt sig tæt på McCann familien, da den dengang treårige pige forsvandt fra det portugisiske ferieresortet The Ocean Club i byen Praia da Luz.

Privatfoto

Det er endnu uvist, hvilken forbindelse kvinden har haft til steder eller til familien, men det forlyder, at kvinden skulle være nøglen til et afgørende gennembrud i efterforskningen.

Afsløringen kommer fra kilder, som eftersigende har adgang til fortrolige politi-informationer.

Samtidig hævdes det også, at politiet i noget tid har haft ekstra fokus på kvinden, som ikke længere bor i Portugal.

Det forlyder, at politiet nu er klar til at hente kvinden ind til afhøring – oplysninger som Scotland Yard efterfølgende hverken har ønsket at af- eller bekræfte.

- Efter måneder med utrætteligt politiarbejde, vil de (politiet, red.) inden længe være i stand til skride til handling og endelig få nogle svar efter et årti med løse ender. Det er enormt betydeligt efterforskningsarbejde, som politiet nu håber, kan føre til anholdelser, lyder det fra kilden til Sunday Express.

Det store politiarbejde, som der henvises til, er del af en storstilet politiefterforskning, som blev søsat i 2011 for at nå til bunds i ’Maddie’-sagen.

Indtil videre har efterforskningen kosten intet mindre end 11 millioner pund – cirka 97 millioner kroner.

Læs også: Barnepige afslører endelig: Dette skete den nat Maddie forsvandt.