Politiet rykkede ud: Skød 11-årig dreng

31/05/2023 18:15

Mathias Busekist

Udland
Foto: Privat
Foto: Privat
En 11-årig dreng er blevet skudt af politiet.

Mest læste i dag

Aderrien Murry er kun 11 år. Alligevel blev han skudt. 

Til ABC fortæller hans mor, at hun ved 04-tiden vågnede til synet af hendes eksmand, der stod ved hendes vindue. Og han så rasende ud.

"Jeg lagde mærke til, at han var ret vred. Jeg ved, hvad det kan føre til."

Derfor gav hun sin telefon til Aderrien og bad ham ringe til sin bedstemor. Men i stedet valgte den 11-årige at kontakte ordensmagten.

Med ét var de ankommet til hjemmet, hvor de med store stemmer bad om at få hoveddøren åbnet. Da det ikke skete, blev døren knækket.

Og da et skud blev affyret, forlod Aderriens mor hendes hus. Men hvad hun ikke vidste var, at det var hendes søn, der var blevet ramt.

Det indså hun først, da han kom løbende hen til hende. 

Efter at være blevet udskrevet, har Aderrien medvirket i et interview med Good Morning America, hvori han fortæller, at han kom ud af rummet med hænderne over hovedet, som han blev bedt om.

Siden da har familien til den unge dreng lagt sag an byen Indianola, Indianolas politichef Ronald Sampson og betjentene Greg Capers og John Does.

"De skader, som alle sagsøgerne har pådraget sig, kunne have været undgået, hvis de sagsøgte havde fået den nødvendige træning i at yde korrekt hjælp."

"Men som et resultat af de sagsøgtes bevidste ligegyldighed, hensynsløse tilsidesættelse og grove uagtsomhed, pådrog sagsøgerne sig skader," læser retsdokumenterne ifølge ABC NEWS.