12-årig pige filmede lillesøster i smug - mor var rystet over optagelserne

Ane Sørensen

386 uger siden

|

14/02/2017
Udland
Modelfoto: Shutterstock
Modelfoto: Shutterstock
Storesøsteren havde en mistanke, som fik hende til at sætte et kamera op på den seksårige piges værelse.

Dagens topnyheder

En britisk storesøster på 12 år tog sagen i egen hånd, da hun blev mistænksom over for en 17-årig fyr, som udviste stor interesse for hendes seksårige lillesøster.

Storesøsteren satte nemlig et kamera op på den yngre søsters værelse, så hun selv kunne holde øje med, hvad der egentlig foregik derinde.

Det skriver The Sun.

Under retssagen i Glasgow kom det frem, hvordan pigen efterfølgende kiggede optagelserne igennem og var forfærdet over at se, hvordan den unge mand forsøgte at forgribe sig på lillesøsteren. Ifølge anklager Paul Brown skyndte storesøsteren sig at vise videoen til sin mor, som straks ringede til politiet. 

- Under hændelsen tog den anklagede sin mobiltelefon frem og begyndte tilsyneladende at filme sine handlinger. På et tidspunkt i optagelserne ser man den seksårige vige tilbage, som om hun føler smerte, siger Paul Brown.

Ifølge retten viste den 17-årige mand sig at være i besiddelse af 153 uanstændige billeder af børn på sin telefon og på en anden telefon, der også tilhørte ham, blev der fundet 743 billeder af samme karakter.

- Børnepornografien på den anden telefon viser generelt meget små børn - nogle af dem er tydeligvis babyer - og viser billeder af primært piger, som bliver misbrugt seksuelt af voksne mænd, siger Paul Brown.

Den unge fyr indrømmede i retten, at han havde forsøgt at voldtage pigen i april sidste år. Han erklærede sig også skyldig i at have misbrugt hende seksuelt. 

Dommeren udskød mandens dom til næste måned, for den skulle falde i retten i Edinburgh.