14-årig barnebrud død efter at have født sit andet barn

Den 14-årige pige blev fundet død i sit hjem i Siirt-provinsen i den sydøstlige del af Tyrkiet. Pigen døde af et skud den 10. januar, kun få dage efter hun have født sit andet barn. Det skriver det tyrkiske nyhedssite Hurriyet Daily News.

Pigen K.E. var bare 11 år gammel, da hun blev giftet væk af sin familie. Hun fik sit første barn i en alder af 12 år og blev hurtigt gravid igen.

LÆS OGSÅ: Otte-årig brud død efter bryllupsnatten

Den unge mor boede hos sin mands familie. Da hun var syv måneder gravid, drog manden nemlig af sted for at aftjene sin værnepligt i den tyrkiske hær. Det var i familiens hjem, at pigen fødte sit andet barn, men barnet døde kort efter fødslen.

Nu bliver liget af pigen sig sendt til retsmedicinsk institut, hvor man vil foretage en obduktion, og politiet efterforsker sagen.

LÆS OGSÅ: Se den fantastiske video: Tvillinger har ikke opdaget de er blevet født

Mandens familiemedlemmer er bleve afhørt. De forklarer, at den 14-årige havde låst sig inde på sit værelse og var deprimeret efter at have mistet sin barn. De fortæller, at hun begik selvmord.

Familien hævder også, at pigen var ældre end 14 år, og at der var en retssag i gang for at fastslå hendes virkelige alder. 

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og information

 

Dagens Gossip