15-årig blev alvorligt brandskadet få uger før skoleballet: Så gør hendes venner dette

Foto: Facebook

15-årige Korryn sad ved et lejrbål sammen med sine venner, da en af dem pludselig hældte benzin over bålet. Det resulterede i, at hun blev kraftigt brændt

Hendes tøj brændte sig fast til hendes kroppen, og der var fuldstændig kaos indtil ambulancen ankom, og de unge kunne få hjælp.

Læs også

17-årige Anny med opråb til bilister

Korryn fik tredjegradsforbrændinger på mere end 90 procent af sit ansigt, og hun lå efterfølgende indlagt på hospitalet i to uger, hvor hun kæmpede for sit liv. Hun får brug for flere kirurgiske indgreb i fremtiden - måske resten af sit liv.

Korryn var cheerleader og havde mange venner i skolen. Men med sit ansigt pakket ind i bandage, tænkte hun, at hun nok ikke ville blive inviteret med til skolebal.

Helt tilfældigt blev hun udskrevet og kom hjem blot dagen før skoleballet, men på grund af infektionsfare, og at hun ikke ønskede at dukke op med bandager, valgte hun at blive hjemme.

Hun var meget ked af det. Ballet er en af de største oplevelser i en amerikansk skoleelevs liv, og alle taler om den store begivenhed flere måneder i forvejen.

Så derfor var det også med stor sorg, at hun måtte fortælle sin date, Jonathan Ayala, at hun ikke skulle med. Han kunne derfor frit finde en ny partner til aftenen. Hun fortalte også sine venner, at hun ikke ville møde op på skolen til ballet.

I stedet forsøgte hun at tænke positive, som for eksempel på hendes drøm om at blive sygeplejerske. Hun ønskede at hjælpe andre, der gennemgår det samme som hende.

Blot få timer før ballet skulle begynde, sad Korryn derhjemme og tænkte på den vidunderlige aften, som hun virkelig gerne ville have været en del af. Pludselig hørte hun nogen banke på døren.

Det viste sig at være daten Jonathan og Korryns venner. De ville ikke lade hende være alene på den store aften. Først troede Korryn, at de kom hjem til hende for at tage billeder i deres fine tøj, men de havde helt andre planer.

De satte lys op i Korryns kælder og indrettede rummet, så det lignede en balsal. Hvis Korryn ikke kunne komme til ballet, så måtte ballet komme til hende.

"Hun har en stor vennekreds. Selvfølgelig var der tårer, men det var glædestårer. Jonathan gik glip af sit sidste skolebal, for at være hos hende. Korryn kan stadig deltage i to skolebal, men jeg ved ikke, om det nogensinde bliver lige så specielt som denne aften," sagde Korryns mor, Ellen.

Korryn og vennerne kunne posere sammen i deres flotte outfits. Derefter dansede de sammen i den smukt dekorerede kælder.

Læs også

Mor møder kritik: Inviterer hele sønnens klasse til fødselsdagsfest på nær én

"Hun var så glad. Jeg er helt sikker på, at der var et stort smil under bandagen. Og måske også nogle glædestårer. Det varmer virkelig mit hjerte," sagde hun.

 

Dagens Gossip