16-årig transkønnet pige dræbt på brutal vis: Havde planlagt mordet over SMS

Skrevet af Kamille Isaksen

28/11/2023
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Brianna blev fundet dræbt i Warrington, det nordvestlige England, med 28 knivstik i hovedet, halsen, ryggen og brystet.

Mest læste i dag

To teenagere står over for anklager om drabet på den 16-årige transkønnede pige Brianna Ghey, og anklageren hævder, at de to tiltalte var besatte af vold, tortur og død.

Retssagen, der begyndte mandag i London, afslørede, at de to 16-årige – en dreng og en pige – angiveligt diskuterede drabet på Brianna Ghey i dagene og ugerne op til hendes død. Brianna

Brianna blev fundet dræbt i Warrington, det nordvestlige England, med 28 knivstik i hovedet, halsen, ryggen og brystet. Det skriver mediet LBC.

De to tiltalte benægter anklagerne, men anklageren, Deanna Heer, fastholder, at de begge er skyldige.

Anklageren refererer til beskeder fundet på de tiltaltes telefoner, der afslører deres fascination af vold og død. Beskederne viser også, hvordan de planlagde drabet på Brianna på samme måde, som det faktisk blev udført. En af beskederne inkluderede et billede af en jagtkniv, som den ene tiltalte skrev, at han havde købt, og som senere blev brugt til drabet.

Retssagen har skabt international opmærksomhed, dels på grund af det potentielle hadmotiv og dels på grund af de to tiltaltes alder på tidspunktet for forbrydelsen, hvor de var 15 år.