17-årig krokodil-misbruger havde rådne kønsdele

Stoffet, som kaldes verdens mest modbydelige, bliver stadig mere udbredt i USA. Det heroinlignede stof krokodil er dødeligt og giver narkomanernes store åbne kødsår, når huden rådner væk.

For nylig opsøgte en 17-årig pige en sundhedsklinik i Mexico med voldsomme skader efter at have taget krokodil.

 LÆS OGSÅ: Advarsel: Kødædende narko tager livet af narkomaner

Pigens kønsdele var simpelthen ved at rådne væk. Den unge misbruger har fortalt lægerne, at hun havde taget krokodil i en periode på to måneder i Houston i den amerikanske stat Texas.

I første omgang troede lægerne dog, at den unge kvinde var blevet smittet med en kønssygdom.

- Det var ikke overført via sex. Den unge kvinde, som misbrugte dette stof, havde en infektion, der fik hendes kønsdele til at rådne, udtaler lægen José Sotero Ruiz Hernández til den lokale avis El Periodico Correo.

Den unge piges navn er ikke blevet offentliggjort, og hendes skæbne ukendt, da hun aldrig vendte tilbage til klinikken til kontrol. Det skriver Daily Mail.

Følg dagens.dk på Facebook - klik her og vær med nu

Krokodil, der også er kendt som fattigmands-heorin, blev opfundet i Rusland og indeholder blandt andet hovedpinepiller, benzin og malingfortyder. Siden har det spredt sig til USA og Europa.

De mexicanske myndigheder understreger, at der ikke findes andre tilfælde af krokodil-misbrug i landet, og at man er overbevist om, at den 17-årig pige har taget stoffet i Houston.   

 

Dagens Gossip