17-årige Jonathan forsvarede sin kammerat mod 15 mobbere: Det kostede ham livet

14/11/2023 17:26

Mathias Busekist

Udland
Foto: GoFundMe
Foto: GoFundMe
En 17-årig dreng har mistet livet, mens han forsøgte at forsvare sin kammerat.

Mest læste i dag

Jonathan Lewis, en elev fra Rancho High School i Vegas, havde forladt førnævnte skole efter at have fået fri, blot for at blive mødt af et mildest talt trist syn.

Her så han nemlig en af sine kammerater i færd med at blive mobbet af omtrent 15 drenge, som så ud til at slå ham.

Optagelser fra angrebet viser, hvordan Jonathan besluttede at konfrontere et medlem af banden, hvilket desværre førte til, at han blev omringet og slået.

I en anden video kan man se, hvordan en af Jonathans venner beslutter at hjælpe til, men desværre blev også han slået i jorden, skriver UniLAD. 

Da Jonathan blev fundet, strømmede blod ud fra et sår i hovedet.

Paramedicinere blev tilkaldt til stedet og begyndte at udøve hjertemassage, inden de kørte ham til University Medical Center, hvor han blev lagt i koma.

Efter blot få dage i respiratoren, blev der slukket for Jonathan. Han havde mistet livet efter en ubeskrivelig handling i hænderne af de unge drenge.

Jonathan var en "håbefuld kunstner" og "hengiven storebror", og han blev også husket som en, der "elskede fællesskab og udviste omsorg for andre"

Derudover har man oprettet en fond til minde om Jonathan. Fonden har fået navnet "Team Jonathan".'

Teenagerens far er ikke overraskende sønderknust, men midt i sorgen vil han nu sætte gang i en samtale om ungdomsvold og hævder, at børn "ikke engang ved, hvad de laver halvdelen af tiden".

Politiet er derudover ved at efterforske hændelsen, der førte til Jonathans død, men der er endnu ikke foretaget nogen anholdelser i sagen.

De har dog bekræftet over for Lewis, at man har i sinde at sigte nogle af dem, der var involveret, for mord.