19-årige Vega stod i kø hos bageren, da hun overhørte en ond kommentar - tog omgående hævn

Foto: Vega Blossom

Da den 19-årige kvinde hørte en anden kundens modbydelige kommentar, blev hun straks trodsig.

Når man ser et slagtilbud, så gælder det om at slå til.

Som hvis man kan komme billigt ud og spise på en restaurant, der skal have fyldt de tomme borde eller et ophørsudsalg hvor en forretning nærmest forærer varerne væk.

Læs også

Kevin købte en brugt bil til sin datter - Brød sammen da han opdagede brev i handskerummet

Og det sidstnævnte var netop tilfældet, da den 19-årige Vega Blossom en lørdag fandt ud af, at en lokal bager havde besluttet at dreje nøglen om og sælge alle varerne til spotpris.

Men den unge kvinde fra byen Valparaiso i den amerikanske stat Indiana oplevede en meget ubehagelig situation, da hun stod i køen og ville udnytte det gode tilbud, skriver den unge kvinde i et opslag på Facebook.

"I dag var jeg virkelig smålig. Jeg havde set på Facebook, at et lokalt bageri lukkede og havde ophørsudsalg på alt i forretningen, så jeg tog derover."

Foto: Vega Blossom

"En dame i køen foran mig skulle have en kage, og bagved mig stod der en anden kvinde med sin veninde. Damen foran os var lang tid om at få sin kage og betale, og det blev højlydt kommenteret af de to utålmodige kvinder bag mig," skriver Vega Blossom i sit opslag.

Men de to kvinder var slet ikke færdige med at spy deres mavesure galde ud over det andre kunder, og derfor fik Vega Blossom et stort chok, da også hun blev ramt af deres spydige og ondskabsfulde kommentarer.

Foto: Vega Blossom

"Jeg ignorerede dem, indtil kvinden foran mig gik og jeg selv kunne gå op til skranken. Så vendte den ene kvinde sig ind mod den anden og sagde: ‘Gudskelov, lad os nu håbe at den her fede kælling ikke køber alle kagerne," genfortæller Vega Blossom i sit opslag.

Men den kommentar vil den 19-årige kvinde ikke finde sig i, og derfor udtænkte hun på stedet en snedig hævn.

"Oprindeligt havde jeg egentlig tænkt mig at købe seks kager, men da jeg hørte den kommentar besluttede jeg mig på stedet at købe samtlige kager, hvor jeg brugte 325 kroner hos bageren - blot for at være en kælling. Glædelig påske," skriver Vega Blossom i sit opslag.

Se selv hele opslaget her:

 

Læs også

Mand kollapsede da han fik vild vurdering af sit ur i tv-program