21-årige Charlotte tjener 70.000 kroner om måneden: Men ingen vil have hendes job

Skrevet af Nicolai Busekist

16 uger siden

|

18/02/2024
Udland
Foto: Instagram
En 21-årig kvinde har afsløret, at hun tjener op til 70.000 kroner om måneden på kun fem timers arbejde om dagen.

Dagens topnyheder

Charlotte Bosanquet har fundet en fantastisk måde at tjene penge på. Hun kan tjene helt op til 70.000 kroner om måneden på sin forretning, men det er ikke et job for sarte sjæle.

I en video på TikTok fortæller hun om, hvordan det har været muligt for hende at tjene 2.000 pund på en uge. Det svarer til omtrent 17.500 kroner.

Hvad der er mest utroligt er, at det ikke kræver nogen erfaring eller særlig uddannelse at gøre hende kunsten efter. Hun arbejder nemlig som en særlig form for rengøringsassistent, hvilket hun gør fem timer om dagen fra mandag til fredag.

Det hele startede med, at hun som studerende på universitetet ønskede at have lidt ekstra mellem hænderne. Derfor besluttede hun sig for at starte med at gøre rent.

Men hurtigt fandt Charlotte ud af, at hun faktisk var rigtig glad for at give gamle og beskidte hjem et nyt liv. Det har hun formået at forvandle til en succesfuld forretning, hvor hun nu har ni ansatte.

I dag driver hun en forretning med navnet Care Cleaning Services i Sydney, hvor hun især har fokus på at gøre rent hos folk, der hamstrer. Hun siger, at det i starten var meget 'overvældende' at træde ind i disse hjem.

Foto: Instagram

Hun har valgt også at dele sin rejse på det sociale medie TikTok, hvor hun også giver et indblik i sin arbejdsdag. Her viser hun, at der i nogle tilfælde er tale om huse, hvor affaldet har hobet sig op til loftet.

Da der er tale om meget store opgaver, betyder det, at hun kan kræve rigtig mange penge for at udføre arbejdet. Faktisk kan hun kræve mellem 2.650 og 10.500 pund for sit arbejde, hvilket svarer til mellem 23.000 og 91.500 kroner.

Charlotte har også delt en video, hvor hun giver et indblik i sine indtægter og udgifter. På den måde viser hun også, hvad hun selv tjener, når det hele er blevet betalt.

Efter at have betalt løn til sine medarbejdere, udgifter til revisor, forsikring og faktureringssystem, står Charlotte tilbage med lidt over 17.000 kroner om ugen til sig selv.

"Det lyder som mange penge, men jeg kan godt lide at investere en del af dem i virksomheden. Jeg trækker også noget ud for til min opsparing, så jeg kan spare op til et hjem," siger hun.

Det opslidende arbejde gør, at hun kan tjene op mod 2.200 kroner for blot tre timers arbejde. Det har medført, at hun har fået en del kritik på de sociale medier. Mange mener nemlig, at hun lyver, men Charlotte har gjort det klart, at det ikke er tilfældet.

I en anden video siger hun, at hun kun arbejder omkring fem timer om dagen, men samtidig tjener hun også penge på sine ansattes arbejde. Dog kræver virksomheden hendes konstante opmærksomhed, hvorfor hun meget sjældent har helt fri.

Foto: Instagram

Charlotte afslører også, hvad jobbet indebærer. Blandt andet er hun nødt til at bruge både handsker, kraftige skraldeposer og en maske. Hun kan blive udsat for alskens rædsler, hvilket inkluderer alt fra rådnende mad til utætte skraldeposer og mugne badeværelser.

Når skraldet er ryddet, begynder hun at rydde op, smide ud og gøre rent. Her benytter hun sig af alle mulige smarte rengøringsmidler, så hun kan fjerne snavs eller skimmelsvamp.

"Det er så let at antage, hvorfor nogens hus er, som det er. Men der er så mange faktorer, der bidrager til en hamstrers hjem," siger den 21-årige kvinde i sin video.

"Mentalt helbred spiller en væsentlig rolle i renligheden af ens hjem, så før du kommenterer, så tænk over, hvad du siger."

Charlotte siger også, at hun sommetider forsøger at tilbyde at klare nogle af de værste opgaver billigt eller tilmed helt gratis.

"At være i stand til at hjælpe mennesker, der føler, at der ikke er nogen vej ud, er den bedste følelse i verden. Du skal bare gå efter det," siger hun.

Desuden beskriver hun også sit arbejde som værende 'terapeutisk', men det er næppe alle, der har det på samme måde. For Charlotte gælder reglen dog, at 'jo mere beskidt, desto bedre'.

En af hendes seneste opgaver gik ud på at rense et hus fuldstændig, hvor hun blandt andet fandt en død fugl og afføring flere steder i hjemmet.