22-årig kvinde fik revet ufødt baby ud af maven

Ane Sørensen

368 uger siden

|

29/06/2017
Udland
Foto: Shutterstock (model)
Foto: Shutterstock (model)
Brasilianske Naiara Silva Costa blev offer for en frygtelig forbrydelse, da hun i tirsdags tog hjem til en kvinde, som havde mødt via de sociale medier.

Dagens topnyheder

Brasilianske Naiara Silva Costa blev offer for en voldsom forbrydelse, da hun tirsdag blev udsat for et frygteligt overfald.

Den 22-årige kvinde, som var gravid i ottende måned, var blevet lovet noget tøj og udstyr til sit endnu ufødte barn. Men da hun opsøgte det hjem, hvor hun skulle hente det, kostede det både hende og barnet livet.

Det skriver britiske Mirror.

Her mødte Naiara Silva Costa en kvinde, som hun var kommet i kontakt med via de sociale medier. Den vordende mor blev bedøvet, hængt og stukket, hvorefter kvinden skar barnet ud af hendes livmoder.

Naiara Silva Costa Foto: Privat

Efterfølgende er 27-årige Suelen Coimbra do Carmo blevet anholdt af det lokale politi i byen Goiania. Ifølge myndighederne var det den fremmede kvindes ønske om et barn, der var motivationen bag hendes brutale forbrydelse.

Ifølge talsmand for politiet Azuen Magda Albarello, tilstod Suelen Coimbra do Carmo forbrydelsen og fortalte efterforskerne, at hun havde planer om at beholde babyen, efter hun selv havde aborteret for et par måneder siden.

- Det er politiets overbevisning, at hun virkelig gerne ville have et barn, siger Azuen Magda Albarello.

Suelen Coimbra do Carmo Foto: Politifoto

Suelen Coimbra do Carmo begravede Naira Silva Costa i sin baghave, og barnet blev ifølge politiet fundet i en håndvask i soveværelset. Det var pakket ind i nogle klæder.

Det var en nabo, der slog alarm, efter Suelen Coimbra do Carmo havde betalt ham for at grave et hul ude i hendes have. Hun skulle have påstået, at hun ville plante nogle grøntsager.

Naboen undrede sig dog over, hvorfor hullet skulle være så stort, hvis det blot skulle bruges til at dyrke grøntsager. Mistanken fik ham til at tilkalde politiet, som blev mødt af det hjerteskærende fund.

Mor skræmt fra vid og sans: Ser baby-spøgelse kravle ned i søns vugge og lægge sig