23-årige Christina har 11 børn: Ønsker at blive mor til 100 mere

Foto: Instagram @batumi_mama

11 børn er ikke nok for Christina.

Drømmen om en stor familie.

Den er der mange, der deler med Christina Ozturk fra Rusland. Men det er nok de færreste, der har et ønske om 111 børn, som den 23-årige kvinde stræber efter.

Læs også

Par smidt af fly til alles store jubel

Christina Ozturk har allerede 11 børn, og hun håber at få flere. Det skal ske ved hjælp af rugemødre, skriver The Sun.

Selvom hun har børn nok til at starte sit eget fodboldhold, så elsker den unge mor familielivet med sin 56-årige mand, Galip Ozturk, så meget, at parret er villige til at bruge over 6 millioner danske kroner på at få 100 babyer ved hjælp af rugemødre.

”Jeg fødte min ældste datter Vika selv for seks år siden. Resten af børnene er genetisk vores fra min mand og jeg, men blev båret af rugemødre.”

Foto: Instagram @batumi_mama

Millionærparret afslørede på deres sociale medier at de har snakket om at få 105 børn, men indrømmer, at dette bare var et tilfældigt tal.

”Jeg ved ikke, hvor mange der i sidste ende vil være, men vi planlægger bestemt ikke at stoppe her,” forklarer Christina Ozturk.

Det er lovligt

Familien bor i kystbyen Batumi i Georgien, hvor det er lovligt at bruge rugemødre. Christina, der kommer fra Moskva, var alenemor til en, da hun tog på ferie i kystbyen, hvor hun mødte sin mand Galip. 

Rådgivning og juridisk papirarbejde er afgørende i samarbejdet med de kvinder, der bærer babyerne.

”Klinikken i Batumi vælger rugemødrene til os og tager det fulde ansvar for processen,” forklarer Christina.

"Vi kender ikke rugemødrene personlig og har ikke direkte kontakt med dem for at undgå problemer efter graviditerne,” tilføjer den unge mor.

Men Christina kan godt lide at have kontrol over, hvad rugemødrene spiser. Derfor stiller hun kostplaner til rådighed for de gravide kvinder. 

Penge er ikke et problem for parret, som håber at kunne skabe en kæmpe familie. Uanset hvad kan det godt komme til at tage noget tid. Hvis de får fem børn om  året, når de i mål i 2041. 

Læs også

Kunder i chok: Kæmpeøgle invaderer supermarked

 

 

 

 

 

Dagens Gossip